Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Slot Zaman Bilgisi 2025-09-28

indirmek için izniniz yok
5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Paylaşım için teşekkürler

değişik ama güzel eklenti

Merhaba eklemeye çalıştığımızda PythonSlotWindow.cpp dosyasındaki aşağıdaki kodda;
CPythonGraphic::Instance().RenderCoolTimeBox(fxCenter, fyCenter, fRadius, fPercentage, c_Slot_Time_Info_Cooltime_Color);

fxCenter, fyCenter, fRadius, c_Slot_Time_Info_Cooltime_Color bunları tanımıyor galiba sistem eksik bunların tanımlandığı bir kod olmalı.

Merhaba eklemeye çalıştığımızda PythonSlotWindow.cpp dosyasındaki aşağıdaki kodda;
CPythonGraphic::Instance().RenderCoolTimeBox(fxCenter, fyCenter, fRadius, fPercentage, c_Slot_Time_Info_Cooltime_Color);

fxCenter, fyCenter, fRadius, c_Slot_Time_Info_Cooltime_Color bunları tanımıyor galiba sistem eksik bunların tanımlandığı bir kod olmalı.
#if defined(__BL_SLOT_TIME_INFO__)
if (rSlot.bEnableTimeInfoText)
CPythonGraphic::Instance().RenderCoolTimeBox(m_rect.left + rSlot.ixPosition + 16.0f, m_rect.top + rSlot.iyPosition + 16.0f, 16.0f, fPercentage, c_Slot_Time_Info_Cooltime_Color);
else
CPythonGraphic::Instance().RenderCoolTimeBox(m_rect.left + rSlot.ixPosition + 16.0f, m_rect.top + rSlot.iyPosition + 16.0f, 16.0f, fPercentage, rSlot.d3CoolTimeColor);
#else
CPythonGraphic::Instance().RenderCoolTimeBox(m_rect.left + rSlot.ixPosition + 16.0f, m_rect.top + rSlot.iyPosition + 16.0f, 16.0f, fPercentage);
#endif

#if defined(__BL_SLOT_TIME_INFO__)
else if (rSlot.bEnableTimeInfoText && pTimeInfoTextInstance)
{
const float fRemainSec = rSlot.fCoolTime - (fcurTime - rSlot.fStartCoolTime);
char szBuffer[8];
if (fRemainSec > 1.0f)
snprintf(szBuffer, sizeof(szBuffer), "%d", static_cast<int>(fRemainSec));
else
snprintf(szBuffer, sizeof(szBuffer), "%.1f", fRemainSec);
pTimeInfoTextInstance->SetPosition(m_rect.left + rSlot.ixPosition + 16.0f + 1.0f, m_rect.top + rSlot.iyPosition + 16.0f - 1.0f);
pTimeInfoTextInstance->SetValue(szBuffer);
pTimeInfoTextInstance->Update();
pTimeInfoTextInstance->Render();
}
#endif

Öncelikle paylaşım için teşekkür ederim adminim. Sorunsuz çalışıyor. PythonSlotWindow.cpp kısmında düzenlemeler gerekebilir. Ben kendi filesime göre bir kaç yeri değiştirdim. Çalışma mantığında bir sorun yok fakat, skilli kullandıktan sonra cooldown süresi arkasında beliren beyaz efekt, biraz skill dışına taşıyor. Gerekli güncellemeyi yapıp, sizlere takdim ederim. Eğer yapamamış arkadaşlar varsa bana mesaj göndersin, yardımcı olayım. Tekrardan paylaşım için teşekkürler, iyi forumlar.

Kanıt:
1772910564318.png

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri