- Konular
- 59,185
- Online süresi
- 4ay 14g
- Reaksiyon Skoru
- 14,227
- Altın Konu
- 2,398
- Başarım Puanı
- 1,051
- TM Yaşı
- 11 Yıl 1 Ay 21 Gün
- MmoLira
- 694,336
- DevLira
- 234
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Bahreyn Bankacılık ve Finans Enstitüsü )BIBF olarak kısaltılır ), Bahreyn Krallığı'ndaki Manama'nın Juffair bölgesinde bulunan yarı devlete ait bir yüksek öğrenim enstitüsüdür.
1981 yılında Bahreyn Bankacıları Eğitim Merkezi olarak kurulan bu merkez, Bahreyn Merkez Bankası'na bağlıdır ve bankacılık, muhasebe, İslami finans, sigortacılık, bilgi teknolojisi ve pazarlama alanlarında 400'den fazla çeşitli eğitim kursu sunmaktadır . BIBF, ülkedeki finans sektörünün Bahreynleştirilmesinden büyük ölçüde sorumludur. Bangor Üniversitesi'ne bağlıdır.
Tarih
Enstitü kurulduğu günden bu yana çeşitli kursları boyunca 100.000'den fazla öğrenciye eğitim vermiştir.Tesisler
BIBF kampüsü , Bahreyn başkenti Manama'nın doğu bölgesi olan Juffair'de yer almaktadır. Kampüs, 26 derslik ve 4 bilgisayar laboratuvarı içeren bir binadan oluşmaktadır. Ayrıca kampüste bir Pearson VUE değerlendirme merkezi, 80 kişilik bir seminer odası, bir öğrenci salonu ve bir kafe bulunmaktadır.BIBF şu anda Bahrain Körfezi'ndeki yeni kampüsünü geliştiriyor. Tamamlandığında, bina 23.000 metrekarelik bir alanı kaplayacak ve 9 ayrı kattan, 50 ders salonundan ve 400 öğrenci kapasiteli bir oditoryumdan oluşacak. Yeni kampüs Gulf House Engineering tarafından tasarlandı.