- Konular
- 59,202
- Çözüm
- 109
- Online süresi
- 4mo 16d
- Reaksiyon Skoru
- 14,316
- Altın Konu
- 2,411
- TM Yaşı
- 11 Yıl 3 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 1,051
- MmoLira
- 696,942
- DevLira
- 234
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bahreyn Teknoloji Üniversitesi ( UTB ), Bahreyn merkezli bir üniversitedir. Daha önce Bahreyn Uluslararası Üniversitesi olarak bilinen üniversite, Bahreyn'deki GFH finans grubu tarafından yapılan satın alma anlaşmasının ardından 2021'de yeniden markalandı. Üniversite, işletme, mühendislik ve bilgi teknolojisi alanlarında birçok program sunuyor ve Körfez İşbirliği Konseyi'nde önde gelen işletme ve teknoloji okullarından biri olmayı hedefliyor
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Üç yıllık bir üniversite eğitim programının yarıyıl takvimine göre üç yıl üç ayda tamamlandığı üç aylık bir takvimi takip ediyor. Üniversite, MBA programının yanı sıra uluslararası işletme, işletme bilişimi, bilişim mühendisliği, mekatronik mühendisliği ve bilgisayar bilimi alanlarında lisans derecesi sunuyor. Tarih
Bahreyn Teknoloji Üniversitesi (AMA Uluslararası Üniversitesi), AMA Eğitim sisteminin Bahreyn hükümetiyle Manama'da AMA Uluslararası Üniversitesi'ni kurmak için bir ortaklık kurmasının ardından Eylül 2002'de açıldı . 2008'de AMA Uluslararası Üniversitesi Salmabad'daki yeni kampüsüne taşındı.Ödüllendirme: AMA Uluslararası Üniversitesi, Mayıs 2019'da Yükseköğretim Kurulu tarafından IA (Kurumsal Akreditasyon) ödülüne layık görüldü. Bu, Körfez İşbirliği Konseyi öğrencilerinin UTB'ye (AMAIUB) katılmalarına ve öğrencilerinden biri olmalarına olanak tanıyacak.
Sunulan dereceler
Derece programları
- Bilgisayar Bilimleri alanında BS
- Uluslararası İşletme alanında Lisans
- İşletme Bilişiminde Lisans
- Mühendislik Bilişiminde BS
- Mekatronik Mühendisliği Lisansı
Lisansüstü programlar
- MBA (İşletme Yönetimi Yüksek Lisansı)