Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

0x23 - Ücretli Hizmetler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 0x23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 273
<div class="bbWrapper">Selamlar, ben <b>0x23</b>. Bir süre önce Metin2 kaynak dosyaları ile ilgilenmeye başladım, çoğunuz gibi benim de çocukluk oyunumdur halen ara ara girer oynarım. Boş sürelerimde hizmet vermeye karar verdim.<br /> <hr /><br /> <span style="font-size: 22px"><b>Hakkımda:</b></span><br /> <span style="font-size: 12px"><b>-&gt; Bilgisayar Mühendisiyim, şu an aynı alanda Yüksek Lisansımı yapmaktayım<br /> -&gt; 4 yıla yakındır Savunma Sanayide çalışıyorum<br /> -&gt; Bu dili üretimde kullanan biri olarak kural, idiom ve yapısına hakimim. Amacım kimseyi ezmek değil lakin beni forumdaki developer arkadaşlarla kıyaslamayın<br /> -&gt; Profosyonellik alanlarım: Modern C++, Linux, Embedded Linux, Embedded Systems, Linux Sistem Programlama<br /> -&gt; Bilgim olan/kullandığım/ilgilendiğim alanlar(profosyonel değil): Rust, Python, Kotlin, AOSP, Web Back-End(Node.JS, .NET)</b></span><br /> <hr /><br /> <span style="font-size: 22px"><b>Verilen Hizmetler:</b></span><br /> -&gt; <b>Plugin Geliştirme</b>: Aklınızdaki herhangi bir plugini oyun yapısı müsait ise geliştirebilirim.<br /> -&gt; <b>Code Review</b>: Yazdığınız kodları C++ kurallarına göre review edebilirim.<br /> -&gt; <b>Refactor</b>: Yazdığınız kodları veyahut YMIR tarafından yazılan kodları refactor edebilirim.<br /> -&gt; <b>Protokol Düzenlemeleri</b>: Oyunun haberleşmede kullandığı TCP/IP ve diğer protokolleri modernize edebilirim.<br /> -&gt; <b>Bug Fix</b>: Kodlarınızdaki hataları düzeltebilirim.<br /> -&gt; <b>Optimizasyon</b>: Şikayetçi olduğunuz bir component üzerinde optimizasyonlar yapabilirim.<br /> -&gt; <b>Hazır Pluginler</b>: Zaman zaman geliştireceğim hazır pluginler konuya ve web sitesine eklenecektir(geliştirme aşamasında, farklı işler olduğu için hızlı ilerlemiyor)<br /> -&gt; <b>Bot Geliştirme</b>: C++ veyahut farklı bir dille discord, telegram botu geliştirebilir hatta bu botları serverınızda koşacak şekilde şekillendirebilirim.(game/db servisi ile bağlantı, haberleşme vs.)<br /> -&gt; <b>Otomasyonlar</b>: Oyununuza build vs. için otomasyonlar kurabilirim.<br /> <hr /><br /> <span style="font-size: 22px"><b>İletişime Geçmeden Önce Bilinmesi Gerekenler:</b></span><br /> -&gt; Talep ettiğiniz hizmet yoğunluk durumuna göre kabul edilir, işlerimden arda kalan sürede bu işle uğraşacağım.<br /> -&gt; Birikim ve tecrübelerimin elbette bir karşılığı var. İstenilecek rakamlar yapılacak işe göre değişmekle beraber beklentiniz Türkiye şartları ve yazılım piyasasına göre komikse lütfen iletişime geçmeyin.<br /> -&gt; 1 saat yanıt alamayınca 100 tane mesaj atıcaksanız iletişime geçmeyin, karşılıklı saygı önemlidir. Satın aldığınız hizmet, hayatım değil.<br /> -&gt; En ufak hatada ters ters konuşacaksanız iletişime geçmeyin.<br /> -&gt; Herhangi bir şekilde iade söz konusu değildir.<br /> -&gt; Geliştirilen pluginlerde vs. milyon dolarlık projelerde bile olduğu gibi beşeri veyahut farklı bir unsurdan bug vs. olabilir, bu tarz durumlara karşı anlayışlı biri değilseniz iletişime geçmeyin.<br /> -&gt; Benden lütfen telefon vs. gibi kişisel şeyler talep etmeyin, iletişim discord veyahut gerekirse telegram üzerinden kurulacaktır.<br /> -&gt; Sadece kripto transferi kabul edilmektedir.<br /> <hr /><br /> <span style="font-size: 18px">Discord</span>: <b><span style="font-size: 18px">0x23u</span></b></div>

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri