Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Altın Konu Android- C# Farm Bot Source

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Androids
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 57
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
  • Etiketler Etiketler
    #android

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Paylaşım için teşekkürler iyi forumlar.

Tekrardan çok teşekkür ediyorum kodlama bilmeyen ama kendi hilesini yapmak isteyenler için faydalı bir konu olmuş. Birkaç sorum var.
Birincisi bir metini kesiyor fakat 2. metini algılamıyor. Ben hareket ettiğimde 2. metini algılayıp ona gidiyor. Bu hileden kaynaklı bir sorun değil sanırsam oyunun mobptr'si ile alakalı gibi geldi. Diğer sorum ise buna bir rota sistemi eklenebilir mi yapması zor mu? @Androids

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2024-11-08 164219.jpg
    Ekran görüntüsü 2024-11-08 164219.jpg
    222.2 KB · Görüntüleme: 0
Tekrardan çok teşekkür ediyorum kodlama bilmeyen ama kendi hilesini yapmak isteyenler için faydalı bir konu olmuş. Birkaç sorum var.
Birincisi bir metini kesiyor fakat 2. metini algılamıyor. Ben hareket ettiğimde 2. metini algılayıp ona gidiyor. Bu hileden kaynaklı bir sorun değil sanırsam oyunun mobptr'si ile alakalı gibi geldi. Diğer sorum ise buna bir rota sistemi eklenebilir mi yapması zor mu? @Androids
Doğru mob ptr püf noktasını video altında küçük not düştüm, genel olarak her şeyin zorluğu kişiden kişiye değişir araştır soruştur hiç bir şey bilmeden rota yapamazsın.

Doğru mob ptr püf noktasını video altında küçük not düştüm, genel olarak her şeyin zorluğu kişiden kişiye değişir araştır soruştur hiç bir şey bilmeden rota yapamazsın.
Doğru mobptr adresi dediğiniz saltanatmt2'de yok malesef tüm sonuçlar playerden büyük çıkıyor. Diğer sunucularda böyle bir sorun yaşamadım ama saltanatta farklı çıkıyor.

Doğru mobptr adresi dediğiniz saltanatmt2'de yok malesef tüm sonuçlar playerden büyük çıkıyor. Diğer sunucularda böyle bir sorun yaşamadım ama saltanatta farklı çıkıyor.
smt.bin+0064A828 dener misin

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri