noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
bikral 1
bikral
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Altın Konu Android- C# Farm Bot Source

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Androids
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 57
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
  • Etiketler Etiketler
    #android

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

@Androids hocam yine ben kusura bakma :D. Bazı sunucularda örneğin saldırı hızı üzerinden çıkarıp toplayarak bulduğumuz değerler doğru çıkmıyor. Bunları bulmanın başka yolları var mı? Oto atak için new_set kısmı yoktu onu 0-1 2byte aratarak buldum ama diğerlerini bulmak için bir alternatif yol bulamadım.
offset aralıkları değişkenlik gösterebilir 2 offsetli olmayabilir veya ayrı tutulabilir, basit mantık dediğin gibi 0-1 ile oto vuruş bulabilirsin oto vuruşunun etrafında zaten target vesaire saldırı hızlarını da ctrl+b atarak manuel izleyebilir veya search memory kısmında float türünde aratabilirsin.

MainVID ve MobType'ı bulmanın başka bir yolu var mı? Diğer sunucularda yönteminizle çalışmıyor gibi görünüyor. (Üzgünüm ama çevirmen kullanıyorum)

MainVID ve MobType'ı bulmanın başka bir yolu var mı? Diğer sunucularda yönteminizle çalışmıyor gibi görünüyor. (Üzgünüm ama çevirmen kullanıyorum)
-15 +15 offset aralığına bakın genelde yakın mesafelere atar matematiksel işlemlerde fakat diğer türlü bulmak için kafa patlatmanız lazım deneme yanılma olmadan ekmek yok :)

-15 +15 offset aralığına bakın genelde yakın mesafelere atar matematiksel işlemlerde fakat diğer türlü bulmak için kafa patlatmanız lazım deneme yanılma olmadan ekmek yok :)
İpucu için teşekkürler. Sanırım artık MainVID ve MobType'ı buldum. Ancak botu başlatıp "Taş (yürüyüş)" seçeneğini işaretlediğimde hiçbir şey olmuyor. Ancak "Monste (yürüyüş)" seçeneğini işaretlersem karakterim başarılı bir şekilde canavarlara doğru yürür. Bu neyle ilgili olabilir? Tam olarak neyi kontrol etmem gerekiyor?

İpucu için teşekkürler. Sanırım artık MainVID ve MobType'ı buldum. Ancak botu başlatıp "Taş (yürüyüş)" seçeneğini işaretlediğimde hiçbir şey olmuyor. Ancak "Monste (yürüyüş)" seçeneğini işaretlersem karakterim başarılı bir şekilde canavarlara doğru yürür. Bu neyle ilgili olabilir? Tam olarak neyi kontrol etmem gerekiyor?
Kaynak dosyasın da herhangi bir düzenleme yaptınız mı , checkbox kontrol edin metin type ve canavar type kısımlarını birde manuel olarak cheat engine üzerinde Metinlerin VID alıp 4bytes de Target a girin gidip vuracak mı bakın

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri