bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı METİN2 FİX NASIL ATILIR?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hertarafkahpe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 720

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

selamın aleyküm konuyu yanlış yere açtıysam düzeltilsin lütfen burada yeniyim.

kendi çapımda metin2 geliştirmeyi öğreniyorum game ve client src ufak çaplı öğrenmiş bulunmaktayım fakat fix atma konusunda en ufak fikrim yok oyuna eklediğim sistemlerin fixi mevcut fakat nasıl yaparım bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim :)

Öncelikle her fixi uygulamanızı önermem. Fix denilen olay aslında algoritmaların saçmalamasını engellemek için uygulanır. Örneğin bir fonksiyona LPCHARACTER ch verisini gönderirsiniz ama diyelim ki burada bu ch'nin boş geldiği durumu ele almazsanız ilgili sisteminiz size core olarak geri yansıyacak ve sunucunuzun düşmesine yol açacaktır.
değerli yorumun için teşekkür ederim.

saltanat tipi bir files geliştirmeye çalışıyorum ekleyeceğim sadece iki tane şey var birisi 30k count diğeri 300 level sistemi 30k count src olarak hallettim fakat oyunda 200ün üzerine 200 daha koyunca hala 200 olarak kalıyor eklenmiyor eklediğim de kayboluyor büyük ihtimalle fix yapamadığım için oluyordu src kodların altında fix olarak verilmiş ama hiç yapmadığım için bilmiyorum üstte ki arkadaş açıkladı öyle bir deniyicem akşam inşallah başarabilirim.

değerli yorumun için teşekkür ederim.

saltanat tipi bir files geliştirmeye çalışıyorum ekleyeceğim sadece iki tane şey var birisi 30k count diğeri 300 level sistemi 30k count src olarak hallettim fakat oyunda 200ün üzerine 200 daha koyunca hala 200 olarak kalıyor eklenmiyor eklediğim de kayboluyor büyük ihtimalle fix yapmadığım için oluyordu fix kodların altında fix olarak verilmiş ama hiç yapmadığım için bilmiyorum üstte ki arkadaş açıkladı öyle bir deniyicem akşam inşallah başarabilirim.
Başaramaz iseniz müsait bir vaktimde yardımcı olmaya çalışırım.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri