Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplanmadı Metin2 Max Count Sisteminde Hata Yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hertarafkahpe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 238

hertarafkahpe

Level 1
Üye
Konular
5
Online süresi
4d 14h
Reaksiyon Skoru
2
Altın Konu
0
TM Yaşı
2 Yıl 3 Ay 16 Gün
Başarım Puanı
22
MmoLira
546
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

selamın aleyküm konuyu yanlış yere açtıysam düzeltilsin lütfen hala konu açmasını öğrenemedim 😄

öncelikle kullandığım files mavi ruhun paylaştığı sera filesi

kendimi ufak çaplı geliştirmeye çalışıyorum saltanat tipini de sevdiğim için direk buradan başlamak istedim her neyse hata sorunuma geçelim.

yine mavi ruhtan bulduğum max count sistemini servere ekledim onun da linki şu

sorunum şu ki max sınır 200 bu 200ün üstüne eklediğim şey artmıyor tekrar ayırmaya çalıştığım zaman da 200 den ayrılıyor diğer eklediğim şeyler siliniyor kısaca altta ki linkte video mevcut ( başka birisinin sorunu ) bende aynısını yaşıyorum.

destek vericek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

NOT : şimdi aklıma geldi serverde paket sistemi var acaba onlar çakıştığı için mi sorun yaşıyorum

Son düzenleme:
selamın aleyküm konuyu yanlış yere açtıysam düzeltilsin lütfen hala konu açmasını öğrenemedim 😄

öncelikle kullandığım files mavi ruhun paylaştığı sera filesi

kendimi ufak çaplı geliştirmeye çalışıyorum saltanat tipini de sevdiğim için direk buradan başlamak istedim her neyse hata sorunuma geçelim.

yine mavi ruhtan bulduğum max count sistemini servere ekledim onun da linki şu

sorunum şu ki max sınır 200 bu 200ün üstüne eklediğim şey artmıyor tekrar ayırmaya çalıştığım zaman da 200 den ayrılıyor diğer eklediğim şeyler siliniyor kısaca altta ki linkte video mevcut ( başka birisinin sorunu ) bende aynısını yaşıyorum.

destek vericek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

anlatımda aşağıda bulunan sql fixleri uyguladın mı pek tecrübeli değilim sadece fikir sundum alakalı mı değil mi bilmiyorum

anlatımda aşağıda bulunan sql fixleri uyguladın mı pek tecrübeli değilim sadece fikir sundum alakalı mı değil mi bilmiyorum
fix işlerinden anlamıyorum daha yeni yeni sistem eklemesini öğreniyorum ama bu konu için navicat player tablosundan konuda ki kısımlara sağ tık desing table yaptığımda zaten fix için olan kısımların aynı olduklarını gördüm denediğimde olmadı bu sefer değerleri kafama göre değiştirdim yine olmadı kraliyet 2 filesinin navicat kısmını kurdum onları da karşılaştırdım fakat onlar da aynı değerde

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri