- Konular
- 5
- Online süresi
- 4d 14h
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 2 Yıl 3 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 22
- MmoLira
- 546
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
selamın aleyküm konuyu yanlış yere açtıysam düzeltilsin lütfen hala konu açmasını öğrenemedim 
öncelikle kullandığım files mavi ruhun paylaştığı sera filesi
forum.turkmmo.com
kendimi ufak çaplı geliştirmeye çalışıyorum saltanat tipini de sevdiğim için direk buradan başlamak istedim her neyse hata sorunuma geçelim.
yine mavi ruhtan bulduğum max count sistemini servere ekledim onun da linki şu
github.com
sorunum şu ki max sınır 200 bu 200ün üstüne eklediğim şey artmıyor tekrar ayırmaya çalıştığım zaman da 200 den ayrılıyor diğer eklediğim şeyler siliniyor kısaca altta ki linkte video mevcut ( başka birisinin sorunu ) bende aynısını yaşıyorum.
destek vericek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
NOT : şimdi aklıma geldi serverde paket sistemi var acaba onlar çakıştığı için mi sorun yaşıyorum

öncelikle kullandığım files mavi ruhun paylaştığı sera filesi
-Mavi Ruh - 2018 Gelişmiş Saltanat Tipi Files [Sahibinden Paylaşım]
(Emek Hırsızları Hariç) Kullanan Herkese Helal Ediyorum. Hayırlı Kullanımlar Dilerim. Not : Videolarda Görünen Görüntü Sorunlarının Hepsi Fixlenmiştir. -------------------------------------------------------------------------------------------------------- FİLES KURULUM Öğeyi görmek için üye...
kendimi ufak çaplı geliştirmeye çalışıyorum saltanat tipini de sevdiğim için direk buradan başlamak istedim her neyse hata sorunuma geçelim.
yine mavi ruhtan bulduğum max count sistemini servere ekledim onun da linki şu
saltanat-files/systems/30K count at main · MaviRuh13/saltanat-files
discord.gg/yz5xNNGM5C. Contribute to MaviRuh13/saltanat-files development by creating an account on GitHub.
sorunum şu ki max sınır 200 bu 200ün üstüne eklediğim şey artmıyor tekrar ayırmaya çalıştığım zaman da 200 den ayrılıyor diğer eklediğim şeyler siliniyor kısaca altta ki linkte video mevcut ( başka birisinin sorunu ) bende aynısını yaşıyorum.
destek vericek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
NOT : şimdi aklıma geldi serverde paket sistemi var acaba onlar çakıştığı için mi sorun yaşıyorum
Son düzenleme: