kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
bikral 1
bikral
ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplanmadı METİN2 FİX NASIL ATILIR?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hertarafkahpe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 720

hertarafkahpe

Level 1
Üye
Konular
5
Online süresi
4d 14h
Reaksiyon Skoru
2
Altın Konu
0
TM Yaşı
2 Yıl 3 Ay 22 Gün
Başarım Puanı
22
MmoLira
546
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

selamın aleyküm konuyu yanlış yere açtıysam düzeltilsin lütfen burada yeniyim.

kendi çapımda metin2 geliştirmeyi öğreniyorum game ve client src ufak çaplı öğrenmiş bulunmaktayım fakat fix atma konusunda en ufak fikrim yok oyuna eklediğim sistemlerin fixi mevcut fakat nasıl yaparım bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim :)

selamın aleyküm konuyu yanlış yere açtıysam düzeltilsin lütfen burada yeniyim.

kendi çapımda metin2 geliştirmeyi öğreniyorum game ve client src ufak çaplı öğrenmiş bulunmaktayım fakat fix atma konusunda en ufak fikrim yok oyuna eklediğim sistemlerin fixi mevcut fakat nasıl yaparım bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim :)
öncelikle aleyküm selam hoşgeldin fix her sistem icin uyarlanmaz mesela mob target info için uyarlanır gibi gibi tek fix eklediğin sistem ile olmaz kamp ateşi yang bugu won bugu örnekler araştırmanı tavsiye ederim senin icin daha kolay olur

öncelikle aleyküm selam hoşgeldin fix her sistem icin uyarlanmaz mesela mob target info için uyarlanır gibi gibi tek fix eklediğin sistem ile olmaz kamp ateşi yang bugu won bugu örnekler araştırmanı tavsiye ederim senin icin daha kolay olur
cevabın için teşekkür ederim, mavi ruhun 30k count sistemini ekledim mesela örnek olarak game ve src içerisinde kodlar mevcut en altta da fix mevcut fakat bunu anlayamadım

shop_item.sql
`count` smallint(4)unsigned NOT NULL DEFAULT '1',

aynıları safebox item için de geçerli mavicattan ayarlanıyor sanırım ama konu bulamadım bunları anlatan içlerini değiştirin diyor bir de hangi içler? 😃

cevabın için teşekkür ederim, mavi ruhun 30k count sistemini ekledim mesela örnek olarak game ve src içerisinde kodlar mevcut en altta da fix mevcut fakat bunu anlayamadım

shop_item.sql
`count` smallint(4)unsigned NOT NULL DEFAULT '1',

aynıları safebox item için de geçerli mavicattan ayarlanıyor sanırım ama konu bulamadım bunları anlatan içlerini değiştirin diyor bir de hangi içler? 😃
örnek diyor ki sana shop_item.sql de table de bulunan count u smallint 4 verip not null tik vermiceğini default 1 olacağını söylüyor player gir ve sag tıkla desing table göreceksin

Öncelikle her fixi uygulamanızı önermem. Fix denilen olay aslında algoritmaların saçmalamasını engellemek için uygulanır. Örneğin bir fonksiyona LPCHARACTER ch verisini gönderirsiniz ama diyelim ki burada bu ch'nin boş geldiği durumu ele almazsanız ilgili sisteminiz size core olarak geri yansıyacak ve sunucunuzun düşmesine yol açacaktır.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri