noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Bot Oyuncu Sistemi. 2024-11-03

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Jack.Wrestler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 129
  • Görüntüleme Görüntüleme 17K
5.00 yıldız(lar) 4 Değerlendirme Değerlendirenler

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Bir önceki yorumda eksik bir alan belirtmiştim, ufak tefek eksiği fazlası var (mainline'a göre tabi herkes için geçerli olacak değil) bunlar dışında çalışıyor gibi duruyor, teşekkürler tekrardan paylaşım için:
1730236246511.png

Not: Ekrandaki kadar 10-15 tane ekledim game değerlerinde değişme yok, işin içine sorgu girince korkup oyun şişer eder diyenler olacaktır illaki.

sorun yaşayanlar altta bildirirse birlikte geliştirip foruma kazandıralım sistemi arkadaşlar
Ben tohumu verdim artık gerisi sizde. Metinlere ve moblara saldırmasınıda entegre ettiğinizde fazla bişeyi kalmıyor

Hidradaki algortmayı kullanıp saldırısını açabilirsiniz mobun moba saldırması

Bir önceki yorumda eksik bir alan belirtmiştim, ufak tefek eksiği fazlası var (mainline'a göre tabi herkes için geçerli olacak değil) bunlar dışında çalışıyor gibi duruyor, teşekkürler tekrardan paylaşım için:
Ekli dosyayı görüntüle 124298

Not: Ekrandaki kadar 10-15 tane ekledim game değerlerinde değişme yok, işin içine sorgu girince korkup oyun şişer eder diyenler olacaktır illaki.
Yüksek onlinede sql kullanımı problem yaratır json formatını yorumlarda vermiştim json olarak daha optimize olut

Hidradaki algortmayı kullanıp saldırısını açabilirsiniz mobun moba saldırması
Peki nasıl yapacaklarını açıklarsanız güncelle verebilirim herkes faydalanır

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri