melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Directx9 Altyapı Server Files (Zenaris Grafikleriyle)

5.00 yıldız(lar) 2 Değerlendirme Değerlendirenler

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

adamım kötü bilgisayarda solitaire bile oynanmıyo zaten sen ne anlatıyosun :D iyi grafikle oynamak isteyen kişinin pcside iyi olsun yoksa hızlı moda alsın. ayrıca 1650ti 16 ram ve i5 işlemci ile rahat 60 fps oynayabiliyorum donma kasma yok. pcsinde kasan arkadaşlarda şikayet edecekse ya filesi kullanmasın yada grafik ayarlarını düşüğe çeksin
aynı ekipmanla 144 fpse yükseltip 144 fpste oynayanlarda var

adamım kötü bilgisayarda solitaire bile oynanmıyo zaten sen ne anlatıyosun :D iyi grafikle oynamak isteyen kişinin pcside iyi olsun yoksa hızlı moda alsın. ayrıca 1650ti 16 ram ve i5 işlemci ile rahat 60 fps oynayabiliyorum donma kasma yok. pcsinde kasan arkadaşlarda şikayet edecekse ya filesi kullanmasın yada grafik ayarlarını düşüğe çeksin

Kardeşim, söylediklerine katılmıyorum ama fikrine saygım var. Herkes senin bahsettiğin gibi güçlü bir bilgisayara sahip olmayabilir. Yani, oyunun herkes tarafından oynanabilmesi önemli. Grafik kalitesini ya da performansı düşürerek de olsa, oyunu keyif alarak oynamak isteyen binlerce insan var.

Senin 1650ti, 16 GB RAM, i5 işlemcin olabilir, bu harika, ancak herkes bu donanıma sahip değil. Oyunu sadece yüksek donanımla oynayanları düşünmek bence doğru değil. Oyun yapımcıları da zaten oyunu geniş bir kitleye hitap edecek şekilde optimize etmeye çalışıyorlar.

Sonuçta, oyunlar topluluğu bir araya getirmek için var. Kimin ne donanımı var, bu çok da önemli olmamalı. Oynayan herkesin oyundan keyif alması asıl önemli olan, değil mi?

Kardeşim, söylediklerine katılmıyorum ama fikrine saygım var. Herkes senin bahsettiğin gibi güçlü bir bilgisayara sahip olmayabilir. Yani, oyunun herkes tarafından oynanabilmesi önemli. Grafik kalitesini ya da performansı düşürerek de olsa, oyunu keyif alarak oynamak isteyen binlerce insan var.

Senin 1650ti, 16 GB RAM, i5 işlemcin olabilir, bu harika, ancak herkes bu donanıma sahip değil. Oyunu sadece yüksek donanımla oynayanları düşünmek bence doğru değil. Oyun yapımcıları da zaten oyunu geniş bir kitleye hitap edecek şekilde optimize etmeye çalışıyorlar.

Sonuçta, oyunlar topluluğu bir araya getirmek için var. Kimin ne donanımı var, bu çok da önemli olmamalı. Oynayan herkesin oyundan keyif alması asıl önemli olan, değil mi?
onu 2 haftada 1 kez açılıp kapanan farm swlere söylesene bana niye söylüyorsun ben sadece paylaşım yaptım :D ayrıca 1050de de kastırmaz. 1050 altı olan kişiler metin2 oynayamaz zaten bunu geç normalide açmaz.

merhaba dump proto sıkıntılı mı release olarak cıkarttım ancak item_proto yu 0 bayt olarak yazıyor bilgisi olan var mı

Bazıları şişti :D paylaşım icin teşekkkürler Kullanıcak arkadaslar Kullanabilir.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri