- Konular
- 105
- Çözüm
- 4
- Online süresi
- 23d 7h
- Reaksiyon Skoru
- 126
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 204
- MmoLira
- 3,747
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
5.7ye ekledim ben dosyada nasıl eklenmesi gerekiyor yazıyosa o şekilde ekledim ama bende anlamadım şuan rebootta item kaybolbası herkeste gözüküyor ekleyen fileslerde ne bileyim bende anlamadımbu iki dediğin sorun senden kaynaklı. marty 5.8 üzerine sadece test etmek için ekledim bu dediğin sorunlar mevcut değil.
- Konular
- 230
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 3mo 24d
- Reaksiyon Skoru
- 1,027
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 276
- MmoLira
- 5,766
- DevLira
- 31
hocam hala herkes diyorsun5.7ye ekledim ben dosyada nasıl eklenmesi gerekiyor yazıyosa o şekilde ekledim ama bende anlamadım şuan rebootta item kaybolbası herkeste gözüküyor ekleyen fileslerde ne bileyim bende anlamadım
bende item kaybolma yok demekki yantlış yaptığınız bir yer var daha dikkatli inceleyin. window typeların sıralamasını kontrol edin game ve client karşılaştırın. navicatta item tablosundaki window sıralamasını kontrol edin.- Katılım
- 28 Tem 2010
- Konular
- 105
- Çözüm
- 4
- Online süresi
- 23d 7h
- Reaksiyon Skoru
- 126
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 204
- MmoLira
- 3,747
- DevLira
- 0
onu demek istediğim tek ben yaşamıyorum bu sorunu o yüzden dedimhocam hala herkes diyorsunbende item kaybolma yok demekki yantlış yaptığınız bir yer var daha dikkatli inceleyin. window typeların sıralamasını kontrol edin game ve client karşılaştırın. navicatta item tablosundaki window sıralamasını kontrol edin.
- Konular
- 105
- Çözüm
- 4
- Online süresi
- 23d 7h
- Reaksiyon Skoru
- 126
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 204
- MmoLira
- 3,747
- DevLira
- 0
hocam hala herkes diyorsunbende item kaybolma yok demekki yantlış yaptığınız bir yer var daha dikkatli inceleyin. window typeların sıralamasını kontrol edin game ve client karşılaştırın. navicatta item tablosundaki window sıralamasını kontrol edin.
- Konular
- 192
- Çözüm
- 5
- Online süresi
- 2mo 20d
- Reaksiyon Skoru
- 792
- Altın Konu
- 72
- Başarım Puanı
- 236
- MmoLira
- 17,708
- DevLira
- 24
Hocam yanlış eklemişler zaten forumda paylaşılan filese.5.7ye ekledim ben dosyada nasıl eklenmesi gerekiyor yazıyosa o şekilde ekledim ama bende anlamadım şuan rebootta item kaybolbası herkeste gözüküyor ekleyen fileslerde ne bileyim bende anlamadım
İlk paylaştığım günden beri bende ekli shop item kaybolması gibi sorunlar yaşamadım.
Eklediğiniz kodları tekrar tekrar kontrol edin. Bir yerde yanlışlık olabilir.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)