xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
mavzermete 1
mavzermete
M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle
Ikarus v2 Ultimate Offline Shop

Ikarus v2 Ultimate Offline Shop 1

indirmek için izniniz yok

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

bu iki dediğin sorun senden kaynaklı. marty 5.8 üzerine sadece test etmek için ekledim bu dediğin sorunlar mevcut değil.
5.7ye ekledim ben dosyada nasıl eklenmesi gerekiyor yazıyosa o şekilde ekledim ama bende anlamadım şuan rebootta item kaybolbası herkeste gözüküyor ekleyen fileslerde ne bileyim bende anlamadım

5.7ye ekledim ben dosyada nasıl eklenmesi gerekiyor yazıyosa o şekilde ekledim ama bende anlamadım şuan rebootta item kaybolbası herkeste gözüküyor ekleyen fileslerde ne bileyim bende anlamadım
hocam hala herkes diyorsun :) bende item kaybolma yok demekki yantlış yaptığınız bir yer var daha dikkatli inceleyin. window typeların sıralamasını kontrol edin game ve client karşılaştırın. navicatta item tablosundaki window sıralamasını kontrol edin.

hocam hala herkes diyorsun :) bende item kaybolma yok demekki yantlış yaptığınız bir yer var daha dikkatli inceleyin. window typeların sıralamasını kontrol edin game ve client karşılaştırın. navicatta item tablosundaki window sıralamasını kontrol edin.
onu demek istediğim tek ben yaşamıyorum bu sorunu o yüzden dedim

Ekran görüntüsü 2024-10-31 125736.png

Ekran görüntüsü 2024-10-31 125752.png

Hocam yanlış eklemişler zaten forumda paylaşılan filese.
İlk paylaştığım günden beri bende ekli shop item kaybolması gibi sorunlar yaşamadım.
Eklediğiniz kodları tekrar tekrar kontrol edin. Bir yerde yanlışlık olabilir.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri