- Konular
- 105
- Çözüm
- 4
- Online süresi
- 23d 7h
- Reaksiyon Skoru
- 126
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 204
- MmoLira
- 3,747
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
1. sorun reboottan sonra itemler sıfırlanıyor
2. sorun pazarı kurduktan sonra karakter isimleri ve npc isimleri gözükmüyor pazardan belli bi mesafe uzaklaşınca isimler geri geliyor.
2. sorun pazarı kurduktan sonra karakter isimleri ve npc isimleri gözükmüyor pazardan belli bi mesafe uzaklaşınca isimler geri geliyor.
- Konular
- 192
- Çözüm
- 5
- Online süresi
- 2mo 20d
- Reaksiyon Skoru
- 792
- Altın Konu
- 72
- Başarım Puanı
- 236
- MmoLira
- 17,708
- DevLira
- 24
Eksik veya hatalı ekleme yapmış olabilir misin hocam?1. sorun reboottan sonra itemler sıfırlanıyor
Ben sorunsuz kullanıyorum. Bahsettiğin hatalar bende mevcut değil.
- Konular
- 105
- Çözüm
- 4
- Online süresi
- 23d 7h
- Reaksiyon Skoru
- 126
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 204
- MmoLira
- 3,747
- DevLira
- 0
ekledim sorunsuz offlineshop işlevli dekorasyon vb ama mysql tablosunda sorun var gibi diğeri de anlaamdım gitti pazardan uzaklaşınca geliyor bütün isimler sohbet satırı vb ama yaklasınca gidiyor syserr de yok bunla alakalıEksik veya hatalı ekleme yapmış olabilir misin hocam?
Ben sorunsuz kullanıyorum. Bahsettiğin hatalar bende mevcut değil.
- Konular
- 192
- Çözüm
- 5
- Online süresi
- 2mo 20d
- Reaksiyon Skoru
- 792
- Altın Konu
- 72
- Başarım Puanı
- 236
- MmoLira
- 17,708
- DevLira
- 24
Bilemiyorum hocam bende hiçbir sorun yok. Kaç kere kapatıp açtım oyunu item kaybolma isim görünmeme gibi bir şey olmadı.ekledim sorunsuz offlineshop işlevli dekorasyon vb ama mysql tablosunda sorun var gibi diğeri de anlaamdım gitti pazardan uzaklaşınca geliyor bütün isimler sohbet satırı vb ama yaklasınca gidiyor syserr de yok bunla alakalı
Diğer x forumda bir kişide daha yaşanmış isim problemi ama bence kodların yanlış satıra eklenmesinden kaynaklanıyor gibi geliyor. Syserr olmaması zaten çözümde üretemiyoruz maalesef.
- Konular
- 230
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 3mo 24d
- Reaksiyon Skoru
- 1,027
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 276
- MmoLira
- 5,766
- DevLira
- 31
bu iki dediğin sorun senden kaynaklı. marty 5.8 üzerine sadece test etmek için ekledim bu dediğin sorunlar mevcut değil.1. sorun reboottan sonra itemler sıfırlanıyor
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)