noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle
Ikarus v2 Ultimate Offline Shop

Ikarus v2 Ultimate Offline Shop 1

indirmek için izniniz yok

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

1. sorun reboottan sonra itemler sıfırlanıyor
2. sorun pazarı kurduktan sonra karakter isimleri ve npc isimleri gözükmüyor pazardan belli bi mesafe uzaklaşınca isimler geri geliyor.

2. sorun pazarı kurduktan sonra karakter isimleri ve npc isimleri gözükmüyor pazardan belli bi mesafe uzaklaşınca isimler geri geliyor.
Eksik veya hatalı ekleme yapmış olabilir misin hocam?
Ben sorunsuz kullanıyorum. Bahsettiğin hatalar bende mevcut değil.

Eksik veya hatalı ekleme yapmış olabilir misin hocam?
Ben sorunsuz kullanıyorum. Bahsettiğin hatalar bende mevcut değil.
ekledim sorunsuz offlineshop işlevli dekorasyon vb ama mysql tablosunda sorun var gibi diğeri de anlaamdım gitti pazardan uzaklaşınca geliyor bütün isimler sohbet satırı vb ama yaklasınca gidiyor syserr de yok bunla alakalı

ekledim sorunsuz offlineshop işlevli dekorasyon vb ama mysql tablosunda sorun var gibi diğeri de anlaamdım gitti pazardan uzaklaşınca geliyor bütün isimler sohbet satırı vb ama yaklasınca gidiyor syserr de yok bunla alakalı
Bilemiyorum hocam bende hiçbir sorun yok. Kaç kere kapatıp açtım oyunu item kaybolma isim görünmeme gibi bir şey olmadı.
Diğer x forumda bir kişide daha yaşanmış isim problemi ama bence kodların yanlış satıra eklenmesinden kaynaklanıyor gibi geliyor. Syserr olmaması zaten çözümde üretemiyoruz maalesef.

bu iki dediğin sorun senden kaynaklı. marty 5.8 üzerine sadece test etmek için ekledim bu dediğin sorunlar mevcut değil.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri