- Konular
- 19
- Online süresi
- 27d 22h
- Reaksiyon Skoru
- 26
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 2 Yıl 8 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 66
- MmoLira
- 4,302
- DevLira
- 3
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
merhabalar sunucumda logın calısması yaparken locale ve uıscipt + root dosyalarında logın resımlerı ve calısması yaparken ılk baslarda sorun yoktu forumda bır arkadaş herseyı duzenledı sorun cozuldu sayet akşam arkadaşlarımı test ıcın getırdım 20 tane arkadaşım gırıyordu 1 kısıde chler gozukmuyordu dıye yaptıgımız calısmanın carpıstıgını dusunerek bana verılen oyun epack bılgılerını yedege almıstım sonra onları tekrar sıldım yedege aldıklarımı yukleyınce olmadı bu sefer sıfır olanı yukledım ılk verılen e pack dosyalarını ne yaptımsa oyuna gırıs saglanmadan torrent html hatası aldım ıyıce teyıt ettım ne dosya eksıklıgı var nede fazlalıgı suan oyle takılı kalıp destek ıstedım forumda sız degerlı ustadlarım bu konu hakında bana yardımcı olursanız sevınırım bu ısın acemısıyım yenı ynı yetısıyorum neye elımı atsam yapmaya calısıyorum ama neden boyle hataları goruyorum anladım forumda bugun arkadaşımız herseyı guzel duzenledı ama gıttıkten sonra ufak tefek hatalar suna mal oldu suan erısım saglıyamıyorum nedenle tesekur ederım saygılarımla turkmmo aılesı
Ekli dosyalar
Son düzenleme: