kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Lütfen Oyunu Bulmamda Yardımcı olun

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yesilveyabani
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 265

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar merhaba,
Kafayı yiyeceğim oyunu bulamadım bir türlü.
Bir oyun vardı MMORPG silahçı cüce ve şişman bir sınıfı vardı normal büyücü okçu suikastçı sınıfı da vardı. Binek hayvanlar vardı. Hatta bir item vardı yuvarlak bir top gibiydi. Hangi seviyedeysen ona göre bir silaha dönüşüyordu. Lütfen yardımcı olun bu oyunu bulalım :)

Dungeon Fighter Online ?

Daha fazla ayrıntı alabilir miyim?
Hocam grafikleri daha iyiydi yani AİON online gibi diyebilirim. Daha fazla ayrıntı şöyle asasian karakterinin bir skilli rakibi havaya atıp 3 4 kez vuruyordu. Zaten alışılagelmişin dışında kısa boylu şişman tüfekçi bir sınıfı vardı başka oyunlarda görmedim bu sınıfı hiç. Yaklaşık 6-7 sene önce oynuyordum.

Hocam grafikleri daha iyiydi yani AİON online gibi diyebilirim. Daha fazla ayrıntı şöyle asasian karakterinin bir skilli rakibi havaya atıp 3 4 kez vuruyordu. Zaten alışılagelmişin dışında kısa boylu şişman tüfekçi bir sınıfı vardı başka oyunlarda görmedim bu sınıfı hiç. Yaklaşık 6-7 sene önce oynuyordum.
Elsword
Battle of the Immortals

Muhtemelen "Tera" olabileceğini düşünüyorum. Tera, MMORPG türünde bir oyun ve farklı ırklar ile sınıflara sahip. Cüceler, büyücüler, okçular ve suikastçılar gibi sınıflar bulunuyor. Ayrıca, binek hayvanlar ve çeşitli eşya mekanikleri de mevcut.

Bahsettiğin yuvarlak top eşyası ise "Cube" gibi bir şey olabilir, bu tür nesneler genellikle belirli seviyelerde otomatik olarak güçleniyor. Eğer başka hatırladığın özellikler varsa, daha fazla detay verirsen daha iyi yardımcı olabilirim.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri