NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplanmadı Pack Güncelenirken Hata

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EFSANEJENNAR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 574

EFSANEJENNAR

Level 3
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
TM Üye
Üye
Konular
19
Online süresi
27d 22h
Reaksiyon Skoru
26
Altın Konu
0
TM Yaşı
2 Yıl 8 Ay 22 Gün
Başarım Puanı
66
MmoLira
4,302
DevLira
3
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

merhabalar pack güncelemesi yaptım logın degısıklıgı ıcın 1 kac sefer denedım gayet basarılı oldu yanlız logın resmı cok yakında oldugu ıcın duzenlemede uzaklaştırmak ıstedım tekrar lz donusturu ıle packkı yenıledım bır kac hata alırken hatalar ordan kalktı yanlısları gorunce yanlız suan oyun suresı doluyor oyuna baslat dıyorum bu hatanın nerden kaynaklı oldugunu cozemedım sız degerlı ustadlarım bu konu hakında destek veya bılgı verırmısınız yanlısımı gormek ıstıyorum tercube edınmek ıcın

Ekli dosyalar

• packk.png
    packk.png
    5.8 KB · Görüntüleme: 0
Selam , Turkmmo Discord sunucuna katılıp bana discord özelden ulaşırsan çözmeye çalışalım

Sunucuya yüklediğin XML'i paylaşır mısın? .bin için dosya yolu girmişsin. sadece "giris.bin" olacak şekilde ayarla.

Sunucuya yüklediğin XML'i paylaşır mısın? .bin için dosya yolu girmişsin. sadece "giris.bin" olacak şekilde ayarla.
XML ne hocam crc lıstte hocam b2d38a83 2874368 30292659 2157719936 giriş.bin Normal Pack İse giris.bin.lz

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri