TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
Hikaye Ekle

Altın Konu 1-120 FILES SORUNSUZ!

4.83 yıldız(lar) 6 Değerlendirme Değerlendirenler

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bu dosyada sadece volkan ve benim emeğim vardır. Hüseyinin tek emeği bu dosyayı varez edilmesine katkısı olmasıdır, kendisinin yapmadığı şeyleri kendisinmiş gibi lanse etmeyi sever. Zamanında insanlarla uğraşmamak için komisyon karşılığı "arkadaşımız" olduğunu düşünerek kendisine konu açtırmıştık. Arkadaş bir macar arkadaşı 800 euroluk falan dolandırmış ve gitmiş warez n2 filesini yollamış. Çünkü ona vermemiştik ve atamıyordu kimseye, aramız bozulunca da volkan ona da vermiş dosyayı herhalde ve bu şekilde ucuzdan 10 kişiye kadar sattıysa artık wareze düştü, Herkes de arkadaşı herkesle konuştuğu için iyi geliştirici sanar kendisini ancak kendisinin syntax harici bir şey bildiği yok. Warez olduğuna sevindim, uzun süredir üç kuruşa hiç emek vermediği, o kadar düzenlenen dosyayı satıyor Adalet denen arkadaş. Karakter desen hak getire. Daha önce ben paylaşacaktım ancak satın alan bir arkadaş vardı ona olan saygımızdan paylaşmamıştım ama kendisi de resell yaptığına o saygıyı hak etmemiş belli ki. Umarım faydalanan olur. İyi forumlar.
Lightwork benim diyen X isimli arkadaşa duyurulur FILESIN ASIL SAHİBİ bu arkadaştır (:

@PriMary Hocam benim bu dosyayı satmaya, kimsenin hakkına girmeye amacım da ihtiyacım da yok. Satsam bile arkasında hep durdum durmaya da devam ettim. Alanlar da neye güvenip alıyorlar anlam veremiyorum.
Söylemim size değil lakin sürekli isminiz verilip satış yapılıyorsa orasını ben değil sizin bilmeniz lazım kişi isminizi vererek satış yapıyorsa büyük sıkıntı sizede geçmiş olsun alanlar ise filesin makyajı güzel sadece ama dışı seni içi müşteriyi yakıyor alanlara geçmiş olsun diyor Başkada birşey diyemiyorum files yaklaşık 7 aydır köşede arşivimde duruyor sadece 1 kez srcleri inceliyip attım köşeye

@PriMary Hocam benim bu dosyayı satmaya, kimsenin hakkına girmeye amacım da ihtiyacım da yok. Satsam bile arkasında hep durdum durmaya da devam ettim. Alanlar da neye güvenip alıyorlar anlam veremiyorum.
canım alanlar neye güvenip alıyorlar derken, sen de satmıyor muydun bu dosyayı

Söylemim size değil lakin sürekli isminiz verilip satış yapılıyorsa orasını ben değil sizin bilmeniz lazım kişi isminizi vererek satış yapıyorsa büyük sıkıntı sizede geçmiş olsun alanlar ise filesin makyajı güzel sadece ama dışı seni içi müşteriyi yakıyor alanlara geçmiş olsun diyor Başkada birşey diyemiyorum files yaklaşık 7 aydır köşede arşivimde duruyor sadece 1 kez srcleri inceliyip attım köşeye

canım alanlar neye güvenip alıyorlar derken, sen de satmıyor muydun bu dosyayı

Siz dediğimi yanlış anladınız sanırım, bu proje tek bir kişiye satıldı ben dahil olduğum süreçte o da zaten dosyayı resell yapan kişi. Açtığı projede kendisine yardımcı olarak birçok sorununu çözdüm. Hiçbir zaman söz verip de yarı yolda bırakmadım. Onun harici olan satışlardan ne pay aldım ne de kime gittiğine dair bir bilgim var. Benden almak isteyen kişiler oldu evet ama hiçbirine satış yapmadım. Olsaydı bugün o konuyu o kişiler açardı tahmin edeceğiniz üzere.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri