- Konular
- 2
- Online süresi
- 7d 3h
- Reaksiyon Skoru
- 10
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 41
- MmoLira
- 3,048
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Bu dosyada sadece volkan ve benim emeğim vardır. Hüseyinin tek emeği bu dosyayı varez edilmesine katkısı olmasıdır, kendisinin yapmadığı şeyleri kendisinmiş gibi lanse etmeyi sever. Zamanında insanlarla uğraşmamak için komisyon karşılığı "arkadaşımız" olduğunu düşünerek kendisine konu açtırmıştık. Arkadaş bir macar arkadaşı 800 euroluk falan dolandırmış ve gitmiş warez n2 filesini yollamış. Çünkü ona vermemiştik ve atamıyordu kimseye, aramız bozulunca da volkan ona da vermiş dosyayı herhalde ve bu şekilde ucuzdan 10 kişiye kadar sattıysa artık wareze düştü, Herkes de arkadaşı herkesle konuştuğu için iyi geliştirici sanar kendisini ancak kendisinin syntax harici bir şey bildiği yok. Warez olduğuna sevindim, uzun süredir üç kuruşa hiç emek vermediği, o kadar düzenlenen dosyayı satıyor Adalet denen arkadaş. Karakter desen hak getire. Daha önce ben paylaşacaktım ancak satın alan bir arkadaş vardı ona olan saygımızdan paylaşmamıştım ama kendisi de resell yaptığına o saygıyı hak etmemiş belli ki. Umarım faydalanan olur. İyi forumlar.Bu files'da emeği geçenler Hüseyin " Adalet " Volkan ve Mustafadır.
Merhabalar ben bu filesi X kişisinden ücretli şekilde aldım ve satiş konusu devam ediyor lakin benim SATİŞ YASAGIM OLDUGU İÇİN şikayet edemedim,kullanıcı hala arkamdan ve başkalarına satiş yapıyor ve bana hala sallamaya devam ediyormuş.
Bu filesde emegi geçen herkese teşekkür ederim,ben güzel bir yola cıkmıştı
m çalıştıgım insanları bildigi halde yanliş yaparak para kazanma odaklı değil'de 300k bütceli fileslar ile yürümeyi tercih eden sana " abi " dedigim halde onları tercih ettin başarılar dilerim hayatında
Gelelim konumuza
Ekli dosyayı görüntüle 122338
Şimdi biliyorum arkamdan sallayan herkes bu filesi indirip kullanıcak haydi kullanın iyisiniz gene
Freebsd 13.2+
Mariadb 10.6.16
pkg install python3
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Ekli dosyayı görüntüle 122339Ekli dosyayı görüntüle 122340
DOSYA BOYUTLARI YÜZÜNDEN X FORUMDA PAYLAŞTIGIM YERDEKİ FOTOGRAFI ALDIM.
Son düzenleme:
- Konular
- 207
- Online süresi
- 14d 20h
- Reaksiyon Skoru
- 767
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 169
- MmoLira
- 5,109
- DevLira
- -9
Haklısın files hakkında birşey sorduğun zaman volkan biliyor ediyor filan ayağına yatıyor adalet denen şahıs ama satışa gelince bir ahkam kesmeler amacım tartışmak değil ama yazdığı yoruma bakılırsa files sanki sorunsuz tek kendisinde var envanter sorununa gelirsek sen benden daha iyi biliyorsun sorunlu dosyayı el altından satacağına sattığım filesi sorunsuz yapıp o şekilde sat bence kimsenin hakkına girme herkesin bir hayali emeği var yazık acıyorum halineBu dosyada sadece volkan ve benim emeğim vardır. Hüseyinin tek emeği bu dosyayı varez edilmesine katkısı olmasıdır, kendisinin yapmadığı şeyleri kendisinmiş gibi lanse etmeyi sever. Zamanında insanlarla uğraşmamak için komisyon karşılığı "arkadaşımız" olduğunu düşünerek kendisine konu açtırmıştık. Arkadaş bir macar arkadaşı 800 euroluk falan dolandırmış ve gitmiş warez n2 filesini yollamış. Çünkü ona vermemiştik ve atamıyordu kimseye, aramız bozulunca da volkan ona da vermiş dosyayı herhalde ve bu şekilde ucuzdan 10 kişiye kadar sattıysa artık wareze düştü, Herkes de arkadaşı herkesle konuştuğu için iyi geliştirici sanar kendisini ancak kendisinin syntax harici bir şey bildiği yok. Warez olduğuna sevindim, uzun süredir üç kuruşa hiç emek vermediği, o kadar düzenlenen dosyayı satıyor Adalet denen arkadaş. Karakter desen hak getire. Daha önce ben paylaşacaktım ancak satın alan bir arkadaş vardı ona olan saygımızdan paylaşmamıştım ama kendisi de resell yaptığına o saygıyı hak etmemiş belli ki. Umarım faydalanan olur. İyi forumlar.
- Konular
- 0
- Online süresi
- 2d 10h
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 2 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 2,076
- DevLira
- 0
Navicat date?
- Konular
- 26
- Online süresi
- 13d 6h
- Reaksiyon Skoru
- 16
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 3 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 109
- MmoLira
- 646
- DevLira
- 69
Selamun Aleyküm sorunsuz kuruldu kuramayan olursa / konumuna atsın game dosyasını öle cıkarsın. build almayı unutmayın yoksa syser ve atmalar meydana gelebiliyor. bu sabah ayrı ayrı yerlere fix atıldı.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)