- Konular
- 2
- Online süresi
- 1mo 3d
- Reaksiyon Skoru
- 8
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 2 Yıl 1 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 35
- MmoLira
- 1,942
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Adresleri bulup da o adreslere hangi fonksiyonların eriştiğini tespit edemiyor musun, ok deyince hangi fonksiyonların eriştiğine baksana :/
- Konular
- 0
- Online süresi
- 27d 4h
- Reaksiyon Skoru
- 16
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 64
- MmoLira
- 2,583
- DevLira
- 0
Fikir vermek açısından söylüyorum, yanlışım varsa düzeltin. Değerleri tutan geçici adresi bulman güzel. Dump edip IDA Pro vb uygulamalar ile gerekli fonksiyona bulup, hook ile pencere açıldığında bulduğun değerleri call adresine yönlendirebilirsin diye düşünüyorum. Aynı şekilde hook ile stack'tan yada pointer'dan verileri alıp stack/flagları bozmadan C++ ile __asm kullanarak gerekli adrese bilgileri call ettirebileceğini düşünüyorum.
- Konular
- 15
- Online süresi
- 1mo 17d
- Reaksiyon Skoru
- 274
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 11 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 113
- MmoLira
- 7,092
- DevLira
- 3
peki externalden nasıl call atıcak bunu da anlatır mısınFikir vermek açısından söylüyorum, yanlışım varsa düzeltin. Değerleri tutan geçici adresi bulman güzel. Dump edip IDA Pro vb uygulamalar ile gerekli fonksiyona bulup, hook ile pencere açıldığında bulduğun değerleri call adresine yönlendirebilirsin diye düşünüyorum. Aynı şekilde hook ile stack'tan yada pointer'dan verileri alıp stack/flagları bozmadan C++ ile __asm kullanarak gerekli adrese bilgileri call ettirebileceğini düşünüyorum.
- Konular
- 0
- Online süresi
- 27d 4h
- Reaksiyon Skoru
- 16
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 64
- MmoLira
- 2,583
- DevLira
- 0
Projesini internal'a döndürebilir, zor bir şey değil.peki externalden nasıl call atıcak bunu da anlatır mısın
- Konular
- 15
- Online süresi
- 1mo 17d
- Reaksiyon Skoru
- 274
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 11 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 113
- MmoLira
- 7,092
- DevLira
- 3
neden internalde kernel kullansın ki zaten bütün memory elinde herhangi bir access sorunun yok pointer şifrelemeleri dışında. projenin ana mantığı kernel ile bir şeyler yapmak, eğer dll injectlenebiliyorsa o yapılmalı zatenProjesini internal'a döndürebilir, zor bir şey değil.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)