romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Kontrol Ediliyor Metin2 Captcha Resolver - Memory İşlemleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tekyol65
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

tekyol65

Level 2
Üye
Konular
11
Online süresi
3d 15h
Reaksiyon Skoru
20
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 6 Ay 6 Gün
Başarım Puanı
93
MmoLira
747
DevLira
6
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar bot kontrolü için bir captcha resolver yapıyorum opencv veya görüntü işleme değil oyunun girmemizi istediği captchanın tutulduğu değerin sabit pointerını buldum değerin girilmesi gereken bellek adresini de buldum fakat tamam tuşuna bastırıp oyuna devam ettiremiyorum .

resim_2024-09-20_010810246.png

resimde görmüş olduğunuz read CPTh memory adresi bizden girmemizi istenen kod string olarak okuduğum için içinde ki açıklamayıda görebiliyoruz oyun içine yazmamışlar :D
Read CPTh2 : bizim yazdığımız kod burası kolay kısım belirlediğim cpth ve cpth2 pointerlarını birbirlerine eşitleyip istenilen cpth kodunu otomatik olarak cpth2 'nin addresine write edebiliyoruz buraya kadar sorun yok ama tamam butonuna tıklayamıyoruz çok gariptir ki bulamıyorum çözümü

belki işine yarayan olur diye de kodları bırakıyorum :
// String okuma fonksiyonu
std::string read_string_memory(HANDLE driver_handle, const std::uintptr_t addr, size_t max_length) {
std::vector<char> buffer(max_length); // Okunacak karakter dizisi için tampon
Request request;
request.target = reinterpret_cast<PVOID>(addr);
request.buffer = buffer.data(); // Buffer adresini ver
request.size = max_length; // Max uzunluğu ayarla

// Bellekten oku
DeviceIoControl(driver_handle, codes::read, &request, sizeof(request), // IO iletişimini tek fonksiyon haline getirip kısaltılmış halini read ve write ta kullan sürekli amele gibi yazma
&request, sizeof(request), nullptr, nullptr);

// Null terminatör bul ve string oluştur
return std::string(buffer.data());
}

#define PTR_ATAK 0x56B8244 //atak pointerı
#define PTR_CPTH 0xC6E#defineR_CPTH_TXT 0x1E812450

uintptr_t t#definedress = PTR_CPTH;
size_t max_length = 256; // Okunacak string uzunluğu

std::string result = driver::read_string_memory(driver, target_address, max_length);
std::cout << "Read CPTh: " << result << std::endl;

uintptr_t target_address2 = PTR_CPTH_TXT;
std::string result2 = driver::read_string_memory(driver, target_address2, max_length);
std::cout << "Read CPTh2: " << result2 << std::endl;

// iki pointer adresi eşleşince OK tıklama fonkunu gönder yarın fonku bul breakpoint olmuyor başka bişey yap

DİPNOT : KODLAR KERNEL LEVEL ÇALIŞACAK ŞEKİLDE TASARLANMIŞTIR KERNEL SÜRÜCÜNÜZ VARSA UYARLAYIP KORUMA FARKETMEKSİZİN HER SERVERDA ÇALIŞTIRABİLİRSİNİZ.

yani otomatik bir şekilde captcha girebiliyoruz ama tamam butonuna tıklayamıyoruz metin2 ye başlayalı 2 gün falan oldu kafayı yedirdi oyun bana bu sorunu çözmeme yardım edene fikir verene çözüm üretene ömür boyu lisanslı istediği her sunucuda çalışan metin2 bot hediyem olur.

Son düzenleme:
forum bozuk olduğu için üstte ki mesajda kod kısmı kafayı yemiş belki kodları incelemek isteyen olur ss olarak bırakıyorum
1726784594662.png

Kod için teşekkürler fakat insanlar o captchanın tutulduğu değerin sabit pointerının nasıl bulunduğunu soracaktır daha sonra başka sunucuda nasıl bulurum diye soracaktır bilgine

Kod için teşekkürler fakat insanlar o captchanın tutulduğu değerin sabit pointerının nasıl bulunduğunu soracaktır daha sonra başka sunucuda nasıl bulurum diye soracaktır bilgine
işin zor kısmını yaptım basit kısmıyla 6 saattir uğraşıyorum şaka gibi , normalde olması gereken orda ki tamam butonunu findWindowEx ile tanımlarsın button_OK fonksiyonunu kullanarak tıklarsın ama yok o pencereyi hangi windows API kullanarak açmışlar bilmiyorum ayrıca ek olarak kodlamayı bitirdim istenilen captchanın yazmanız gereken captcha bellek adresine kopyalandığı son rütüş aşağıdadır ss olarak bırakıyorum ;
1726788668029.png

ben bellek adreslerinin nasıl bulunduğunu hangi mantıkla tutulduğunu gösteririm problem yok bir arkadaşta çıkıp şu butona basan fonksiyonu göstersin beni daha fazla kanser etmeden :D:D ayrıca korumalı serverlarda forumda paylaşılan sourcelerle pointerları bulsanız dahi işlem yapamazsınız Windows API write&read işlemlerine izin vermez tekrar söylüyorum bu kodlar kernel düzey çalışmaya uygun yazılmıştır.

metin2 asla kernele değecek bir oyun değil ama başarılar abi

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri