- Konular
- 11
- Online süresi
- 3d 15h
- Reaksiyon Skoru
- 20
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 6 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 93
- MmoLira
- 747
- DevLira
- 6
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
kernel level dll inject edebiliyorum istediğim oyun veya sunucuya 2 sene önce kodlamıştım , 2 ayrı proje yapmak istemiyorum bir bot bir resolver gibi olsun istemiyorum ki zaten ben bu sorunu çözdüm . 12-13 saattir global sunucularda pointer aramakla meşgulüm patternlerini bilmediğim için oto pointer'ım çalışmıyor . Metin2 de bunun da bir incesi vardır büyük ihtimalle ben bilmiyorumdur henüz , zaten 3-4 günde aşırı bilgi yüklendi her an hepsi karışabilir .d Bir babayiğit gelsin şu pointerları bulmama yardımcı olsun %49 vericem projeden baydım ben
- Konular
- 9
- Online süresi
- 23d 6h
- Reaksiyon Skoru
- 69
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 5 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 113
- MmoLira
- 5,512
- DevLira
- 0
bu yontem calisirdi ama soyle bi durum var, svsidenin cevabini tuttugu bir pointer yok bi variable atamasi yapmiyor. Siyah karenin icerisi bir resim zaten. Cevabi olsaydi bile en basitinden bir sifreleme yapilirdi. Svside'in acik verdigi yer paketler (recv/send) onlar uzerinden halletmeniz lazim. Paketleri okumaniz yeterli orada bariz bi sekilde gozukuyor.Fikir vermek açısından söylüyorum, yanlışım varsa düzeltin. Değerleri tutan geçici adresi bulman güzel. Dump edip IDA Pro vb uygulamalar ile gerekli fonksiyona bulup, hook ile pencere açıldığında bulduğun değerleri call adresine yönlendirebilirsin diye düşünüyorum. Aynı şekilde hook ile stack'tan yada pointer'dan verileri alıp stack/flagları bozmadan C++ ile __asm kullanarak gerekli adrese bilgileri call ettirebileceğini düşünüyorum.
Video:
- Konular
- 11
- Online süresi
- 3d 15h
- Reaksiyon Skoru
- 20
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 6 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 93
- MmoLira
- 747
- DevLira
- 6
bu yontem calisirdi ama soyle bi durum var, svsidenin cevabini tuttugu bir pointer yok bi variable atamasi yapmiyor. Siyah karenin icerisi bir resim zaten. Cevabi olsaydi bile en basitinden bir sifreleme yapilirdi. Svside'in acik verdigi yer paketler (recv/send) onlar uzerinden halletmeniz lazim. Paketleri okumaniz yeterli orada bariz bi sekilde gozukuyor.
Video:
haklısınız hocam svside 'ın 2 farklı versionuna denk geldim birinde doğrudan memoryde istenen captcha tutuluyordu diğerinde ise resim olarak tutuluyordu.
- Konular
- 11
- Online süresi
- 3d 15h
- Reaksiyon Skoru
- 20
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 6 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 93
- MmoLira
- 747
- DevLira
- 6
bu yontem calisirdi ama soyle bi durum var, svsidenin cevabini tuttugu bir pointer yok bi variable atamasi yapmiyor. Siyah karenin icerisi bir resim zaten. Cevabi olsaydi bile en basitinden bir sifreleme yapilirdi. Svside'in acik verdigi yer paketler (recv/send) onlar uzerinden halletmeniz lazim. Paketleri okumaniz yeterli orada bariz bi sekilde gozukuyor.
Video:
paket sistemini henüz incelemedim herhangi bir şifreleme varsa baştan recv yazmamız gerekecek sanırım
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)