Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplanmadı İtem proto.txt hakkında yardım lütfen

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan rulet39
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 765

rulet39

Lose
TM Üye
Konular
42
Online süresi
5d 20h
Reaksiyon Skoru
18
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 5 Ay 21 Gün
Başarım Puanı
114
MmoLira
1,144
DevLira
3
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba bir süredir konulardan uzağım elimde bir files mevcut dönüşümleri ayarlamak istiyorum. Navicat üzerinden yaptığım değişiklikler her reboot sonrası geri geliyor kaydetmiyor. 40k fileslerde item_proto.txt dosyası üzerinden filezilla ile düzenlendiğini öğrendim. Fakat bu seferde hangi itemi editlersem kaydedip reboot attıktan sonra bu sefer epic sura dönüşüm yapmıyor. Ben mantığı tam olarak anlamadm. .txt üzerinden değişiklik yaptıktan sonra başka yapılacak bir işlem mi oluyor? Aydınlatırsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler

usr/game/share/conf

1726691585005.png

Merhaba bir süredir konulardan uzağım elimde bir files mevcut dönüşümleri ayarlamak istiyorum. Navicat üzerinden yaptığım değişiklikler her reboot sonrası geri geliyor kaydetmiyor. 40k fileslerde item_proto.txt dosyası üzerinden filezilla ile düzenlendiğini öğrendim. Fakat bu seferde hangi itemi editlersem kaydedip reboot attıktan sonra bu sefer epic sura dönüşüm yapmıyor. Ben mantığı tam olarak anlamadm. .txt üzerinden değişiklik yaptıktan sonra başka yapılacak bir işlem mi oluyor? Aydınlatırsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler

usr/game/share/conf

Ekli dosyayı görüntüle 121809
1.Adım mysql refine_proto dönüşümde istenilecek itemler için tablo oluşturun
2.adım item_proto.txt dönüşümleri ayarlamak için görselde iletmiş oldugunuz kısımda 12028 hangi iteme dönüşecek ise oraya o itemin kodonu yazın hemen sagındaki 538 kısmına refine_proto istenilecek tablo kodunu yazın
3.Adım item_proto.txt dosyanızı ftp/db bölümene atın daha sonra reboot atın .

Son düzenleme:
1.Adım mysql refine_proto dönüşümde istenilecek itemler için tablo oluşturun
2.adım item_proto.txt dönüşümleri ayarlamak için görselde iletmiş oldugunuz kısımda 12028 hangi iteme dönüşecek ise oraya o itemin kodonu yazın hemen sagındaki 538 kısmına refine_proto istenilecek tablo kodunu yazın
3.Adım item_proto.txt dosyanızı ftp/db bölümene atın daha sonra reboot atın .
dönüşünüz için teşekkür ederim fakat ilgili anlattığınız işlemi zaten yapmıştım yani 538 sql refine_protomda mevcut. Sorunum şu editleme yapıp ftp attığımda hngi itemi editlediysem epic surada dönüşüm ekranı çıkmıyor bu sefer dosya bozulsa oyun hata verir yada tüm itemlerde sorun olacağını düşünüyorum. Files dosyalarında dump_proto.exe gibi dosyalar var 40k files olduğunu biliyorum bu fileslerin yapısı farklı geldi bana dediğim gibi çok oldu işlerden uzağım eskiden navicattan değiştiriyorduk bitiyordu :)

share/conf yolundaki dosyalar;
1726730873252.png

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri