- Konular
- 597
- Çözüm
- 5
- Online süresi
- 2mo 19d
- Reaksiyon Skoru
- 4,323
- Altın Konu
- 76
- Başarım Puanı
- 297
- MmoLira
- 4,994
- DevLira
- 756
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
6.Efsun
Char_item.cpp
Arat:
[CODE lang="cpp" title="EjderWorks"] item2->ChangeAttribute(aiChangeProb);
}
else if (item->GetVnum() == 76014)
{
int aiChangeProb[ITEM_ATTRIBUTE_MAX_LEVEL] =
{
0, 10, 50, 39, 1
};
item2->ChangeAttribute(aiChangeProb);
}[/CODE]
Ekle:
[CODE lang="cpp" title="EjderWorks"] else if (item->GetVnum() == 71266) // Efsun Atmak İstediğin İtemin Kodu (Örn. Efsun Nesnesinin Kodunu Buraya Yazarsanız Onu Attığınızda Burdaki Vnumdaki Efsunu Vericektir)
{
bool hasAttribute99 = false;
int32_t value1;
int randomNumber = number(1, 100); // Rastgele bir sayı üret
if (randomNumber <= 10) //Yukardaki 1.100 Sayısı Buradaki 10 Sayıyla Yüzdeliği Hesaplıyor Burdaki 20 veya yukardaki 100 ü değiştiriseniz oran değişecektir Matamatiksel İşliyor
{
value1 = (number(10, 20)); // %20 şans 10 İla 20 Arası
}
else
{
value1 = (number(1, 10)); // %80 1 İla 10 Arası
}
if (item2->GetAttributeCount() < 5)
{
ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, LC_TEXT("ESYANIZDA_ENAZ_5EFSUN_OLMALI"));
return false;
}
else if (!hasAttribute99)
{
item2->SetForceAttribute(item2->GetAttributeCount(), 125, value1); //Buradaki 125 Rakamı Sizde Olmayabilir Burdaki Efsunu Hangi Kod İle Eklendiyese Gelmesini İstediğiniz Efsunun Vnumunu Değiştirmelisiniz.(Örn: Canavar Efsunu Bütün Yapılarda 63 Olarak Eklenmiştir.)
}
for (int i = 0; i < item2->GetAttributeCount(); i++)
{
if (item2->GetAttributeType(i) == 125) //Burasıda Aynı Şekilde Vnum İle Değişecek
{
item2->SetForceAttribute(i, 125, value1); //Burasıda Aynı Şekilde Vnum İle Değişecek
hasAttribute99 = true;
break;
}
}
}[/CODE]
[CODE lang="python" title="item_names.txt"]71266 PvM Booster (1)[/CODE]
[CODE lang="python" title="item_proto.txt"]71266 ejderwork ITEM_USE USE_CHANGE_ATTRIBUTE 1 NONE ITEM_STACKABLE | LOG NONE NONE 1000000 0 0 0 0 LIMIT_NONE 0 LIMIT_NONE 0 APPLY_NONE 0 APPLY_NONE 0 APPLY_NONE 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0[/CODE]
7.Efsun
Char_item.cpp
Arat:
[CODE lang="cpp" title="EjderWorks"] item2->SetForceAttribute(i, 125, value1);
hasAttribute99 = true;
break;
}
}
} //Arattıktan Sonra Altaki Kod Bloğunu } Bitimin Altına Ekle[/CODE]
Ekle:
[CODE lang="cpp" title="EjderWorks"] else if (item->GetVnum() == 71271) // Efsun Atmak İstediğin İtemin Kodu (Örn. Efsun Nesnesinin Kodunu Buraya Yazarsanız Onu Attığınızda Burdaki Vnumdaki Efsunu Vericektir)
{
bool hasAttribute99 = false;
int32_t value1;
int randomNumber = number(1, 100); // Rastgele bir sayı üret
if (randomNumber <= 10) //Yukardaki 1.100 Sayısı Buradaki 10 Sayıyla Yüzdeliği Hesaplıyor Burdaki 20 veya yukardaki 100 ü değiştiriseniz oran değişecektir Matamatiksel İşliyor
{
value1 = (number(10, 20)); // %20 şans
}
else
{
value1 = (number(1, 10)); // %80
}
if (item2->GetAttributeCount() < 6)
{
ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, LC_TEXT("ESYANIZDA_ENAZ_6EFSUN_OLMALI"));
return false;
}
else if (!hasAttribute99)
{
item2->SetForceAttribute(item2->GetAttributeCount(), 128, value1); //Buradaki 125 Rakamı Sizde Olmayabilir Burdaki Efsunu Hangi Kod İle Eklendiyese Gelmesini İstediğiniz Efsunun Vnumunu Değiştirmelisiniz. (Örn: Canavar Efsunu Bütün Yapılarda 63 Olarak Eklenmiştir.)
}
for (int i = 0; i < item2->GetAttributeCount(); i++)
{
if (item2->GetAttributeType(i) == 128) //Burasıda Aynı Şekilde Vnum İle Değişecek
{
item2->SetForceAttribute(i, 128, value1); //Burasıda Aynı Şekilde Vnum İle Değişecek
hasAttribute99 = true;
break;
}
}
}[/CODE]
[CODE lang="python" title="item_names.txt"]71271 PVM Power (1)[/CODE]
[CODE lang="python" title="item_proto.txt"]71271 ejderwork ITEM_USE USE_CHANGE_ATTRIBUTE 1 NONE ITEM_STACKABLE | LOG NONE NONE 1000000 0 0 0 0 LIMIT_NONE 0 LIMIT_NONE 0 APPLY_NONE 0 APPLY_NONE 0 APPLY_NONE 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0[/CODE]
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
pvm başlığında kullanacak arkadaşlar yanlış anlayabilir, bu yüzden yorum olarak belirtmek istedim, dediğiniz gibi getirilmek istenilen efsun değerini GetAttributeType karşılığında yazabilir.illa ordaki pvm efsunu verdirmeye gerek yok diye eklemedim Canavar Metin Patron Ekstradan Verdirtebilir diye
DİPNOT: Bazı Altyapılarda Gereksiz Efsunlar Olabiliryor Örn: POINT_ATTBONUS_RAZADOR (Razoya Karşı Güçlü) Değiştirebilirsiniz.
battle.cpp den gereksiz efsuna gelip if (pkVictim->IsStone()) verirseniz sadece metinlere karşı etki eder bu efsun. Bilmeyenler için yazıyorum
bunu
Kodu Eklenecek Yeri Anlamayan İçin Altta Bırakıyorum
[CODE lang="cpp" title="C++"]if (pkVictim->IsStone())
iAtk += (iAtk * pkAttacker->GetPoint(POINT_ATTBONUS_RAZADOR)) / 100;[/CODE]
- Konular
- 167
- Çözüm
- 24
- Online süresi
- 3mo 27d
- Reaksiyon Skoru
- 533
- Altın Konu
- 5
- Başarım Puanı
- 260
- MmoLira
- 2,007
- DevLira
- 3
Paylaşım için teşekkürler, ekleyeceklerin dikkatine; bu sadece efsun nesnesi.
pvm efsununun oyununuzda ekli olması gerekiyor.
forum.turkmmo.com
bu konudan pvm efsunu'na ulaşabilirsiniz.
[C++] PVM Ortalama Hasar Efsunu
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Hasar karakterlere işlemez sadece moblara etki eder Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
- Konular
- 597
- Çözüm
- 5
- Online süresi
- 2mo 19d
- Reaksiyon Skoru
- 4,323
- Altın Konu
- 76
- Başarım Puanı
- 297
- MmoLira
- 4,994
- DevLira
- 756
illa ordaki pvm efsunu verdirmeye gerek yok diye eklemedim Canavar Metin Patron Ekstradan Verdirtebilir diyePaylaşım için teşekkürler, ekleyeceklerin dikkatine; bu sadece efsun nesnesi.
bu konudan pvm efsunu'na ulaşabilirsiniz.![]()
[C++] PVM Ortalama Hasar Efsunu
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Hasar karakterlere işlemez sadece moblara etki eder Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız.forum.turkmmo.com
- Konular
- 167
- Çözüm
- 24
- Online süresi
- 3mo 27d
- Reaksiyon Skoru
- 533
- Altın Konu
- 5
- Başarım Puanı
- 260
- MmoLira
- 2,007
- DevLira
- 3
pvm başlığında kullanacak arkadaşlar yanlış anlayabilir, bu yüzden yorum olarak belirtmek istedim, dediğiniz gibi getirilmek istenilen efsun değerini GetAttributeType karşılığında yazabilir.illa ordaki pvm efsunu verdirmeye gerek yok diye eklemedim Canavar Metin Patron Ekstradan Verdirtebilir diye
- Konular
- 597
- Çözüm
- 5
- Online süresi
- 2mo 19d
- Reaksiyon Skoru
- 4,323
- Altın Konu
- 76
- Başarım Puanı
- 297
- MmoLira
- 4,994
- DevLira
- 756
DİPNOT: Bazı Altyapılarda Gereksiz Efsunlar Olabiliryor Örn: POINT_ATTBONUS_RAZADOR (Razoya Karşı Güçlü) Değiştirebilirsiniz.
battle.cpp den gereksiz efsuna gelip if (pkVictim->IsStone()) verirseniz sadece metinlere karşı etki eder bu efsun. Bilmeyenler için yazıyorum
bunu
bunu
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)