Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Cevaplandı EFSUN BOTU

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EFSANEJENNAR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 680

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhabalar Öncelıkle Bu Efsun Botunda Gereksız Olan Isımlerı Efsunları Kaldırmak İstiyorum Yardımcı Olurmusunuz Nasıl Yapabılırım Veya Bir Kodlamanız Var Onerebılırmısınız Bana

Ekli dosyalar

• 111.png
    111.png
    23.1 KB · Görüntüleme: 0
Sayın Hocam root Dosyasını Actım Yanlıs Efsun Denen Dosya Cıktı Gereksız Olan Efsunları Sıldım Dosya Dedıgınız Gıbı Tekrar Kapattım Reboot Attım Ama Efsun Botu Icerısındekı Gereksız Efsınlar Sılınmedı Efsun Botuda v1

Sayın Hocam root Dosyasını Actım Yanlıs Efsun Denen Dosya Cıktı Gereksız Olan Efsunları Sıldım Dosya Dedıgınız Gıbı Tekrar Kapattım Reboot Attım Ama Efsun Botu Icerısındekı Gereksız Efsınlar Sılınmedı Efsun Botuda v1 Bır Fıkrınız Varmı
Eğer otopack sunucunuz varsa editlediginiz root dosyasını otopack sunucusuna atmanız gerekiyor yoksa eski dosyayı tekrar yükler ve düzenleme olmaz eğer otopack sunucunuz yoksa .bin uzantılı client dosyanızın uzantisini .exe olarak değiştirip giriş yapın eğer sorunu çözemezseniz root dosyanızı bana atabilirsiniz

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri