Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Altın Konu Windows için Steam'de Web Sayfası Yüklenemedi Hatasını Düzeltmenin 6 Yolu

Karadayı ✓

Karadayı ✓
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Uzman
Ayın Üyesi
Konular
1,450
Çözüm
7
Online süresi
3mo 25d
Reaksiyon Skoru
2,564
Altın Konu
1,027
Başarım Puanı
274
MmoLira
36,853
DevLira
110
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Windows için Steam'de Web Sayfası Yüklenemedi Hatasını Düzeltmenin 6 Yolu

Düzeltme 1: Steam İşlemlerini Sonlandırın ve Uygulamayı Yeniden Açın

Uygulama süreçlerinden birinde sorun yaşanıyorsa Steam'de "Web sayfası yüklenemedi" hatası oluşabilir. Sorunu düzeltmek için tüm Steam işlemlerini sonlandırıp uygulamayı yeniden açmayı deneyebilirsiniz.

Görev Yöneticisini açmak için Ctrl + Shift + Escape klavye kısayoluna basın . İşlemler sekmesinde Steam'e sağ tıklayın ve Görevi sonlandır seçeneğini seçin .

Windows'ta Steam'i kapatın

Steam uygulamasını yeniden açın ve düzgün yüklenip yüklenmediğine bakın.

Düzeltme 2: Güvenlik Duvarı Üzerinden Steam'e İzin Verme

Steam'in sayfaları yüklememesinin bir başka nedeni de Windows Güvenlik Duvarı'nın internet bağlantısını engellemesidir. Bunu düzeltmek için aşağıdaki adımları izleyerek Steam'in Windows Güvenlik Duvarı üzerinden çalışmasına izin vermeniz gerekir.

Adım 1: Windows arama menüsünü açmak için Windows + S klavye kısayoluna basın . Bir uygulamaya Windows Güvenlik Duvarı üzerinden izin ver yazın ve Enter tuşuna basın .

Windows Güvenlik Duvarı Üzerinden Uygulamaya İzin Ver

Adım 2: Ayarları değiştir düğmesine tıklayın .

Windows Güvenlik Duvarındaki Ayarları Değiştirme

Adım 3: Listede Steam'i bulun ve yanındaki Özel ve Genel onay kutularını seçin. Daha sonra Tamam'ı tıklayın .

Windows Güvenlik Duvarı Üzerinden Steam'e İzin Verme

Düzeltme 3: Steam Tarayıcı Verilerini Sil

Steam'in yerleşik tarayıcısındaki eski veya bozuk önbellek ve çerezler de "Web sayfası yüklenemedi" hatasına yol açabilir. Durum buysa Steam tarayıcı verilerini temizlemek yardımcı olacaktır. İşte bunu nasıl yapacağınız.

Adım 1: PC'nizde Steam'i açın. Sol üst köşedeki Steam menüsüne tıklayın ve Ayarlar'ı seçin .

Steam Uygulama Ayarları

Adım 2: Sol bölmeden Oyun İçi sekmesini seçin ve “Web Tarayıcı Verilerini Sil”in yanındaki Sil düğmesine tıklayın.

Steam Tarayıcı Verilerini Sil

Düzeltme 4: DNS Önbelleğini Temizleme

Bilgisayarınızdaki DNS (veya Etki Alanı Adı Sistemi) önbelleği, belirli bir URL'nin IP adresini almak için gereken süreyi kısaltarak sayfa yükleme deneyimini etkili bir şekilde iyileştirir. Ancak DNS önbelleği eskirse veya bozulursa sorunlara neden olabilir. Bunu düzeltmek için Windows'ta DNS önbelleğini temizlemeniz gerekir .

Adım 1: Başlat simgesine sağ tıklayın ve listeden Terminal (Yönetici) öğesini seçin.

Windows 11'de Terminali (Yönetici) açın

Adım 2: Konsola ipconfig /flushdns yazın ve Enter tuşuna basın .

DNS Windows'u temizleyin

Bundan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın ve Steam'in hala hatayı gösterip göstermediğini kontrol edin.

Düzeltme 5: DNS Sunucusunu Değiştirme

İnternet hizmetinizin sağladığı varsayılan DNS sunucusunu kullanıyorsanız Steam web sayfalarını yükleyemeyebilir. Bu olasılığı geçersiz kılmak için Windows'ta farklı bir DNS sunucusuna geçmeyi deneyin ve bunun yardımcı olup olmadığına bakın.
Adım 1: Çalıştır iletişim kutusunu açmak için Windows + R klavye kısayoluna basın . alanına ncpa.cpl yazın ve Enter tuşuna basın .
Adım 2: Ağ Bağlantıları penceresinde internet bağlantınıza sağ tıklayın ve Özellikler seçeneğini seçin .

Ağ Bağdaştırıcısı Özelliklerini Aç

Adım 3: İnternet Protokolü Sürüm 4 (TCP/IPv4) seçeneğine çift tıklayın .

IPv4 Özelliklerini Aç

Adım 4: Aşağıdaki DNS sunucu adreslerini kullan seçeneğini seçin . Tercih Edilen DNS Sunucusu ve Alternatif DNS Sunucusu'nun yanındaki metin alanlarına, Tercih Edilen DNS sunucusuna 8.8.8.8 ve Alternatif DNS sunucusu bölümlerine 8.8.4.4 girin.

Windows 11'de DNS'yi Denetim Masası'ndan değiştirme

Adım 5: Çıkışta ayarları doğrula onay kutusunu işaretleyin ve Tamam'a tıklayın .

Windows 11'de Denetim Masası aracılığıyla DNS'yi değiştirin

Düzeltme 6: Steam'i Yeniden Yükleyin

Son olarak, yukarıdaki düzeltmelerin hiçbiri işe yaramazsa Steam'i kaldırıp yeniden yüklemeyi düşünün. Bu, sorunlu uygulama verilerini temizlemeli ve Steam'in tekrar çalışmasını sağlamalıdır.
Adım 1: Başlat simgesine sağ tıklayın ve listeden Yüklü uygulamalar'ı seçin .

Windows'ta Yüklü Uygulamalar

Adım 2: Listede Steam uygulamasını bulun, yanındaki üç noktalı menü simgesine tıklayın ve Kaldır'ı seçin .

Steam'i Windows'tan Kaldırma

Yukarıdaki adımları tamamladıktan sonra Steam uygulamasını tekrar indirip yükleyin. Bunu takiben herhangi bir hata görmemelisiniz.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri