Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Altın Konu Roblox'un Windows'ta Güncellenmemesi için 3 Düzeltme

Karadayı ✓

Karadayı ✓
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Uzman
Ayın Üyesi
Konular
1,450
Çözüm
7
Online süresi
3mo 25d
Reaksiyon Skoru
2,564
Altın Konu
1,027
Başarım Puanı
274
MmoLira
36,853
DevLira
110
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Roblox'un Windows'ta Güncellenmemesi için 3 Düzeltme

• Roblox'un kapalı olup olmadığını kontrol edin: Bazen sunucuyla ilgili sorunlar, Robox'un Windows PC'nizde başlatılmasını veya güncellenmesini engelleyebilir. Herhangi bir sunucu kesintisi hakkında gerçek zamanlı bilgileri kontrol etmek için Roblox'un hizmet durumu sayfasını ziyaret edebilirsiniz . Bir kesinti varsa Roblox'un sorunu eninde sonunda çözmesini bekleyin.
  • Roblox'u bir tarayıcıdan başlatmayı deneyin: Yapabileceğiniz başka bir şey de onu bir web tarayıcısından başlatmayı denemek ve bunun sorunu çözüp çözmediğine bakmaktır. Bunun için Roblox'un web sitesini açın , hesabınızda oturum açın ve herhangi bir oyunu açın. Web sitesi sizi PC'nizdeki Roblox uygulamasına yönlendirecek ve bekleyen güncellemeleri yükleyecektir.

Düzeltme 1: Windows Güvenlik Duvarı Üzerinden Roblox'a İzin Verme​

Windows Güvenlik Duvarı bağlantısını engelliyorsa Roblox bilgisayarınızda güncelleme yapamayabilir.

Adım 1: Arama menüsüne erişmek için Windows + S klavye kısayoluna basın . Bir uygulamaya Windows Güvenlik Duvarı üzerinden izin ver yazın ve Enter tuşuna basın .

Windows Güvenlik Duvarı Üzerinden Uygulamaya İzin Ver

Adım 2: Ayarları değiştir düğmesine tıklayın .

Windows Güvenlik Duvarı'ndaki Ayarları Değiştirme

Adım 3: Listede Roblox'u bulun ve yanındaki Özel ve Genel onay kutularını seçin. Daha sonra Tamam'ı tıklayın .

Roblox'a Güvenlik Duvarı Üzerinden İzin Ver

Düzeltme 2: Proxy Sunucusunu Kapatın​

Proxy sunucusu veya VPN hizmeti kullanmak gizliliği korumak için harika olsa da bazen Roblox'un sunucularıyla bağlantısına müdahale edebilir. Sonuç olarak Roblox, Windows PC'nize güncellemeleri yükleyemeyebilir. Bu olasılığı kontrol etmek için bilgisayarınızdaki herhangi bir proxy sunucusunu kapatmayı deneyin.

Adım 1: Ayarlar uygulamasını başlatmak için Windows tuşu + I'ye basın ve Ağ ve internet > Proxy'ye gidin .

Windows'ta Proxy Ayarları

Adım 2: Proxy ayarlarının kapalı olduğundan emin olun.

Proxy Ayarlarını Devre Dışı Bırak Windows

Düzeltme 3: Roblox'u Sıfırlayın veya Yeniden Yükleyin​

Son olarak, hiçbir şey işe yaramazsa bilgisayarınızdaki Roblox uygulamasını sıfırlayabilirsiniz. Bu, tüm sorunlu kullanıcı verilerini siler ve sorununuzu çözebilir.

Adım 1: Arama menüsünü açmak için Windows tuşu + S tuşlarına basın . Roblox yazın ve Uygulama ayarları'nı seçin .

Roblox Ayarlarını Aç

Adım 2: Sıfırla düğmesine tıklayın .

Windows'ta Roblox'u sıfırlayın

Roblox bundan sonra bile Windows'ta güncellenmezse sorun bazı temel uygulama dosyalarıyla ilgili olabilir. Bu durumda Roblox'u bilgisayarınızdan kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyebilirsiniz . Arama menüsünü açmak için Windows tuşu + S klavye kısayoluna basın . Roblox yazın ve Kaldır seçeneğine tıklayın .

Roblox'u Windows'tan kaldırın

Kaldırıldıktan sonra Roblox'u tekrar indirip yüklemek için Microsoft Mağazasına gidin .

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri