Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Windows'ta Uzak Masaüstü'nde Ctrl + Alt + Del Nasıl Yapılır?
- Windows uzak masaüstünde Ctrl + Alt + Del tuşlarına basmak için fiziksel klavyenizde Ctrl + Alt + End tuşlarını kullanmanız gerekir .
- Ekran klavyesi kullanıyorsanız, fiziksel klavyede Ctrl + Alt tuşlarına basabilir ve ardından sanal klavyede Del tuşuna basabilirsiniz.
- Ctrl + Alt + Del yerel olarak işlenirken Ctrl + Alt + End, uzak bilgisayardaki Ctrl + Alt + Del'i taklit etmek için Uzak Masaüstü istemcisi tarafından durdurulur.
Yöntem 1: Klavyede Ctrl + Alt + End tuşlarını kullanın
Çok basit; Windows Uzak Masaüstü oturumunuzda Ctrl + Alt + Del yerine Ctrl + Alt + End tuşlarını kullanabilirsiniz .Bu anahtarı bulmakta sorun yaşıyorsanız onu genellikle Enter tuşunun sağında bulabilirsiniz. Dizüstü bilgisayarınızda küçük bir klavye kullanıyorsanız, onu kullanmak için bir işlev tuşunu basılı tutmanız gerekebilir.
RDP için Fiziksel Klavyede Ctrl + Alt + Del Neden Çalışmıyor?
Yerel bilgisayarınızda Ctrl+ Alt + Del tuşlarına bastığınızda yerel Windows işletim sistemi tarafından yorumlanır ve yerel ekranınızda sistem güvenlik seçenekleri görüntülenir. Yerel işletim sisteminiz tarafından işlendiğinden Uzak Masaüstü oturumunda olduğunuzda uzak bilgisayara aktarılmaz.Oysa Uzak Masaüstü oturumunda Ctrl + Alt + End tuşlarına bastığınızda, yerel bilgisayarınızda çalışan Uzak Masaüstü istemci yazılımı tarafından durdurulur. RDP istemcisi daha sonra bağlı olduğunuz uzak bilgisayara Ctrl + Alt + Del'i taklit eden özel bir tuş birleşimi gönderir.
Fiziksel klavyeye erişimde sorun yaşıyorsanız veya Bitir tuşunu bulamıyorsanız işte alternatif bir yöntem.
Yöntem 2: Ctrl + Alt + Del için Ekran Klavyesini Kullanma
Uzak Masaüstü oturumu içinden ekran klavyesine erişerek , yerel klavyenize güvenmeden komutları doğrudan uzaktaki makineye yazabilirsiniz.Adım 1: Başlat menüsünde Ekran Klavyesi'ni arayın ve arama sonucunu açın.
Adım 2: Şimdi fiziksel klavyenizde Ctrl + Alt tuşlarını basılı tutun ve ekran klavyesindeki Del tuşuna tıklayın.
Rica ederim,yorumların için teşekkürler.paylaşım için teşekkürler eline emeğine sağlık
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)