Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Altın Konu #Orion2 55-120 Files DEV PAYLAŞIM

5.00 yıldız(lar) 4 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Exchange_ Paylaşım için teşekkürler. Filesi kullanmıcam sadece arşiv niyetinde indiriyorum fakat dikkatimi şu çekti, dosyayı kullananda kullanmayanda yorum yapıyor. Sahibi kim konusu bence tartışmalı, piyasada bir sürü files var paylaşılan - paylaşılmayan kullanan kişi benim filesim tarzında yorumluyor fakat içeriğindeki sistemler genel sistemler ve belkide 100'den fazla kişinin parmağı var bu ayrı mesele.
Ayrıca onun filesi bunun filesi diye yorum çok yapılıyor. Madem onun filesi satarken source satmıcak yada düzgün destek verecek. Ben bunu sürekli gördüm dosyayı satıyor, hataları çözmüyor veya geç çözüyor, arkadan dönen 1000/1 türlü dolap.
Bu söylediğim genel turkmmo yönetiminde satış yapan yöneticilerin çoğu birçok kişiyi dolandırdı fakat dillendirilmiyor. Buda ayrı bir mesele, fakat paylaşıp destek verdiğin için ayrıca tekdiri hakediyorsun @Exchange_ yerinde olsam kötüleyenlere yorum veya cevap dahi verme gereğinde bulunmam. Her paylaşılanı kötülemek adet olmuş ama kötüleyen kişi dosyayı ilk indirip kullanan kişi oluyor :D

1723917388530.png

1723917832161.png

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
1723918751673.png

VISUALES 2022

herkes batu batu diye diye bi hale geldi yaw arkadas

soldaki rayanu
sağdaki suanki files altyapı aynı sadece 3 4 sey eklenmiş
adam zaten çok sistem eklememiş sorunları genelini fixlemiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri