B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Altın Konu #Orion2 55-120 Files DEV PAYLAŞIM

5.00 yıldız(lar) 4 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Bildigim kadarıyla batunun sattıgı müşterisinden çalınan dosyalar, Ve bir çok sıkıntısı hala devam ediyor. Bende bu altyapıyı kullanıyorum. Bilgisiz insanların kullanmasını tavsiye etmiyorum. Bol packet ve syser içerir. :D

Bildigim kadarıyla batunun sattıgı müşterisinden çalınan dosyalar, Ve bir çok sıkıntısı hala devam ediyor. Bende bu altyapıyı kullanıyorum. Bilgisiz insanların kullanmasını tavsiye etmiyorum. Bol packet ve syser içerir. :D
Şuan Discord'da belki 50 kişiye kurulum yaptım Ayrıca calınan vs birşey yok duyduklarınızı foruma lansman etmeniz cok komik :D

Neyse yorumuzun için teşekkürler

Şuan Discord'da belki 50 kişiye kurulum yaptım Ayrıca calınan vs birşey yok duyduklarınızı foruma lansman etmeniz cok komik :D

Neyse yorumuzun için teşekkürler
burası bir tartışma forumu istedigini kadar yardımcı olun. Dosyalar sizin elinize nasıl geçti. Sahibinin bile haberi yok :) Müşterimin dosyasını çalıp yarı yolda bıraktılar dedi. bizzat ! duydugumu buraya yazıcam ki tartışalım. Komik olan birşey yok komik olan kendi filesiniz gibi lansman etmeniz.

burası bir tartışma forumu istedigini kadar yardımcı olun. Dosyalar sizin elinize nasıl geçti. Sahibinin bile haberi yok :) Müşterimin dosyasını çalıp yarı yolda bıraktılar dedi. bizzat ! duydugumu buraya yazıcam ki tartışalım. Komik olan birşey yok komik olan kendi filesiniz gibi lansman etmeniz.
Her duyduguna inaniyorsan Harun öldün cık :D Lütfen konuyu kirletme Can tolipin vermiş oldugu Of shop Nesne marketi kirleten batu mu konusuyor ? yoksa sen mi ? Cube sistemiyle 15 tane serverı core verdiren batu mu files yapmiş? 90 K almış adam dan yarı yolda bırakan batu mu adam olmuş ? o Files gir bak İnterface değişmedim 1-2 değişilik belki 2 interface değişşem tanınmıcak hale getirirdim bende biliyorum copy paste orion2 ne oldugun ögren az sonra yorum yap hayde canım başlıgı oku önce okumayı önce oku bi :D

Batuhan diye biri yok #orion2 Yazıyor hierra2 yazmıyor Dikkatını çekerim hierra2 olsa şimdiye kadar küfür yagıyordu sayfaya :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri