HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Adminler eklesin benim MMO Lirama yazık TeşekkürlerTeşekkürler. Direk konu mesajına eklerseniz daha iyi olur.
merhaba beyler bana freebsd 9.2 mysql sürümü fark etmeksizin bir vdi dosyası lazım rica etsem mega.nz dışında başka download siteleri olursa sevinirim
- bir tane indirdim 25 GB idi bilgisayarımda yer kalmadı rica etsem boyutu düşük bir tane olursa sevinirim.
Bu kısıma link olarak ekleyin konuya giren direk görsün. Dosya olarak yükleyin demiyorum.

bende ordan bahsediyordumBu kısıma link olarak ekleyin konuya giren direk görsün. Dosya olarak yükleyin demiyorum.![]()
MMO Lira kesiyor .Yaşıyorsun uzun zaman oldumerhaba beyler bana freebsd 9.2 mysql sürümü fark etmeksizin bir vdi dosyası lazım rica etsem mega.nz dışında başka download siteleri olursa sevinirim
- bir tane indirdim 25 GB idi bilgisayarımda yer kalmadı rica etsem boyutu düşük bir tane olursa sevinirim.
Ölmedik web panelde aktifim sadece .Yaşıyorsun uzun zaman oldu
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)