Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplandı MartySamfiles

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan akie
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 302

akie

Level 5
TM Üye
Üye
Konular
91
Online süresi
5mo 5d
Reaksiyon Skoru
125
Altın Konu
0
TM Yaşı
4 Yıl 8 Ay 14 Gün
Başarım Puanı
103
MmoLira
10,445
DevLira
9
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

forumda eklentisiz orjinal martysam alt yapı varmı acaba bulamadımda varsa lınk atarmısınız

kral ben wslık acmak istiyorum ama yeni sistemi olması ve ofline shop olsa yeter https://forum.turkmmo.com/konu/3882746-55-120-rayanu-server-files-hiera/unread bu filesle wslık acılırmı acaba
bu altyapıyla biz daha önce oyun açtık dostum 200 onlinede denendi sadece 1 günde bir bakıma alıp paketleri temizlemeniz gerekiyor yapmazsanız chler kendi kendine birden düşmeye başlıyor wslik açılırmı açılır bu yapıyla 119-120 wslik açan biride vardı ama normal bi oyun açıcaksanız yüksek onlinede sıkıntılar yaratabilir baya paket hataları vardı wslik için ideal bi yapı

bu altyapıyla biz daha önce oyun açtık dostum 200 onlinede denendi sadece 1 günde bir bakıma alıp paketleri temizlemeniz gerekiyor yapmazsanız chler kendi kendine birden düşmeye başlıyor wslik açılırmı açılır bu yapıyla 119-120 wslik açan biride vardı ama normal bi oyun açıcaksanız yüksek onlinede sıkıntılar yaratabilir baya paket hataları vardı wslik için ideal bi yapı
anladım yani 200 o kadar bilgim yok riske girmeyede gerek yok şuan hangi filesi kullanıyorsun

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri