romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Temiz mob_proto sql dosyası

evadarr

Level 1
Üye
Konular
2
Online süresi
17h 40m
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
6 Yıl 11 Ay 15 Gün
Başarım Puanı
36
MmoLira
103
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar, ben mysql'de bulunan mob_proto tablosunu baştan başa değiştirmeye çalışıyorum(elimdeki fileste tablonun içine etmişler söylemesi ayıp) ancak malumunuz çok fazla girdi var ve elle değiştirmek mümkün değil. Eğer elinde Metin2 TR'nin official(eklenti yapılmamış, temiz) mob_proto.sql dosyası olan varsa verebilirse çok sevinirim.

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Arkadaşlar, ben mysql'de bulunan mob_proto tablosunu baştan başa değiştirmeye çalışıyorum(elimdeki fileste tablonun içine etmişler söylemesi ayıp) ancak malumunuz çok fazla girdi var ve elle değiştirmek mümkün değil. Eğer elinde Metin2 TR'nin official(eklenti yapılmamış, temiz) mob_proto.sql dosyası olan varsa verebilirse çok sevinirim.
2008-2010 Orjinal hali

Öğeyi görmek için üye olmalısınız.

Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Bende var ama pvpden alınma istersen verebilirim

2008-2010 Orjinal hali

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri