OnurBoyla 1
OnurBoyla
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle

Temiz mob_proto sql dosyası

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar, ben mysql'de bulunan mob_proto tablosunu baştan başa değiştirmeye çalışıyorum(elimdeki fileste tablonun içine etmişler söylemesi ayıp) ancak malumunuz çok fazla girdi var ve elle değiştirmek mümkün değil. Eğer elinde Metin2 TR'nin official(eklenti yapılmamış, temiz) mob_proto.sql dosyası olan varsa verebilirse çok sevinirim.

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Arkadaşlar, ben mysql'de bulunan mob_proto tablosunu baştan başa değiştirmeye çalışıyorum(elimdeki fileste tablonun içine etmişler söylemesi ayıp) ancak malumunuz çok fazla girdi var ve elle değiştirmek mümkün değil. Eğer elinde Metin2 TR'nin official(eklenti yapılmamış, temiz) mob_proto.sql dosyası olan varsa verebilirse çok sevinirim.
2008-2010 Orjinal hali

Öğeyi görmek için üye olmalısınız.

Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
2008-2010 Orjinal hali

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri