Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
hermes2 diye attıgın guileri buraya up edim mi ? eski vatan2nin guilerini daha doğrusu ben en azından sağdan soldan görsel çalıp vatan2 dosyası paylasıp hermes2 demiyorum yada sözde levis2 paylascam diyerek sağda solda yalanlar atmıyorum bana levis2 gui at dediğimde vatan2nin gui dosyasını attın gelip burda laf yapma sen kim levis2 paylaşmak kimŞimdi yorum yapar bu arkadaş başkaların artığını toplayacağına kendi çöplüğünü karıştır sonra gel burda konuş her konuda varsın ama hiç bir Icraat. yoksun Not:Eleştiridir

hermes2 diye attıgın guileri buraya up edim mi ? eski vatan2nin guilerini daha doğrusu ben en azından sağdan soldan görsel çalıp vatan2 dosyası paylasıp hermes2 demiyorum yada sözde levis2 paylascam diyerek sağda solda yalanlar atmıyorum bana levis2 gui at dediğimde vatan2nin gui dosyasını attın gelip burda laf yapma sen kim levis2 paylaşmak kim![]()
Afferim abisinin gülü öyüzden bana yazıyorsun atarmısın gibi nolur gibi laflar kullandın sildin sen böylesin en anca forumda 7/24 warezler uğraş abisinin gülü icraata gelin patates olursun kuzum benim haydi diğer laflar için
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
bu siteyi sana önerim belki bulursun laf atmak istersenAfferim abisinin gülü öyüzden bana yazıyorsun atarmısın gibi nolur gibi laflar kullandın sildin sen böylesin en anca forumda 7/24 warezler uğraş abisinin gülü icraata gelin patates olursun kuzum benim haydi diğer laflar içinLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.bu siteyi sana önerim belki bulursun laf atmak istersen
yalvardım mı madem kanıt atıyosun yalvardığımı mı çekmeyi unuttun vay iyimiş neyse sen levis2 paylaşcam diyip yalanlar sıkmaya devam et hadibiz kimsenin acığını aramayız yada sss almayız onu yapanlar senin gibi insanlar lütfen kendin beni karıştırmayalvardım mı madem kanıt atıyosun yalvardığımı mı çekmeyi unuttun vay iyimiş neyse sen levis2 paylaşcam diyip yalanlar sıkmaya devam et hadi
yada kimsenin çöpünü karıştırmayız 

yalvardım mı madem kanıt atıyosun yalvardığımı mı çekmeyi unuttun vay iyimiş neyse sen levis2 paylaşcam diyip yalanlar sıkmaya devam et hadi
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)