Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
ya çocuklar işte eğlensinlerprotoda otoboss itemi var ama fileste yok sankidüşün o kadar iyi aktarmıslar ki protoyu bile calmıslar

Ya kanka benim wareze attıgım filesle artisliik mi yapıyorsunuz zamanında yalvarıyordunuz 55 games dosyaları için ağzımı açtırmayın burada beni savunan her kardeşime teşekkür ederim bütün sallayanlarada şunu diyeyim buradan net konusamıyoruz yazın özelden numarmaı atayım konuslaım 

sen bakma görsele hermes2 koydugunaYa kanka benim wareze attıgım filesle artisliik mi yapıyorsunuz zamanında yalvarıyordunuz 55 games dosyaları için ağzımı açtırmayın burada beni savunan her kardeşime teşekkür ederim bütün sallayanlarada şunu diyeyim buradan net konusamıyoruz yazın özelden numarmaı atayım konuslaım![]()
dosyayı indir packın içinde eski vatanserver görüntüsü var güncel degil bu dosyalar zaten 
sen bakma görsele hermes2 koydugunadosyayı indir packın içinde eski vatanserver görüntüsü var güncel degil bu dosyalar zaten
![]()
bana guileri almak için yalvardın bir insan yazdıları siliyor yazıksana bide biraz karater sahibi ol bence kendi filesi geliştir bence başkalarına muhtaç olma yalakalık yapma bence 7/24 forum warez fileslerle uğraşacağına kendi filesi yaparsın ama sen git alparın guileri eski guileri kullan herşeyin warez
Son düzenleme:
Şimdi yorum yapar bu arkadaş başkaların artığını toplayacağına kendi çöplüğünü karıştır sonra gel burda konuş her konuda varsın ama hiç bir Icraat. yoksun Not:Eleştiridir
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)