emirhanHCL 1
emirhanHCL
Scarlet 1
Scarlet
Best Studio 1
Best Studio
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Hikaye Ekle

YENİLENMİŞ VATANSERVER DOSYASI

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan destan0625
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 101
  • Görüntüleme Görüntüleme 16K
5.00 yıldız(lar) 2 Değerlendirme Değerlendirenler
Ya kanka benim wareze attıgım filesle artisliik mi yapıyorsunuz zamanında yalvarıyordunuz 55 games dosyaları için ağzımı açtırmayın burada beni savunan her kardeşime teşekkür ederim bütün sallayanlarada şunu diyeyim buradan net konusamıyoruz yazın özelden numarmaı atayım konuslaım :)

Ya kanka benim wareze attıgım filesle artisliik mi yapıyorsunuz zamanında yalvarıyordunuz 55 games dosyaları için ağzımı açtırmayın burada beni savunan her kardeşime teşekkür ederim bütün sallayanlarada şunu diyeyim buradan net konusamıyoruz yazın özelden numarmaı atayım konuslaım :)
sen bakma görsele hermes2 koyduguna :D dosyayı indir packın içinde eski vatanserver görüntüsü var güncel degil bu dosyalar zaten :D

sen bakma görsele hermes2 koyduguna :D dosyayı indir packın içinde eski vatanserver görüntüsü var güncel degil bu dosyalar zaten :D
1721569565835.png

bana guileri almak için yalvardın bir insan yazdıları siliyor yazıksana bide biraz karater sahibi ol bence kendi filesi geliştir bence başkalarına muhtaç olma yalakalık yapma bence 7/24 forum warez fileslerle uğraşacağına kendi filesi yaparsın ama sen git alparın guileri eski guileri kullan herşeyin warez

Son düzenleme:
Şimdi yorum yapar bu arkadaş başkaların artığını toplayacağına kendi çöplüğünü karıştır sonra gel burda konuş her konuda varsın ama hiç bir Icraat. yoksun Not:Eleştiridir

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri