Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

55-120 FİLES ARIYORUM AÇIKLAMADA DETAYLAR YAZILMIŞTIR

• Konuyu başlatan feddx2
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 12
  • Görüntüleme 924

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

dedi ve gui deiştirip kulanmaya başladı sayın çok bilmiş
Sen niye yandın ki şimdi? 2si de çöp files daha bu cuma vatansever filesla hermes2 açıldı zibilyon tane sorun var. Önceki sezonunu da rayanu filesla açtı 2. gün oyunu kapattı

Sen niye yandın ki şimdi? 2si de çöp files daha bu cuma vatansever filesla hermes2 açıldı zibilyon tane sorun var. Önceki sezonunu da rayanu filesla açtı 2. gün oyunu kapattı
hermes2 bilmemde rayanu alt yapı 5 6 eklentili fix atmasan oldugu gibi kulanırsan tabi patlarsın eminimki suan sende masaüstünde geziyordur bu files ve satın aldıgım versiyon var bende niye bir sıkıntı yokta onlar patlıyor ??? boşamı 20k saydım bu filese warezi kulanırlarsa tabi patlarlar ufak bır sorunda su var paylaşılanda market açıken hasar yemiyorsun neden bende bunlar yok ?

dayı sanki milyar para vermişsin gibi boşuna mı 20k verdim diyon ya 🤣

hermes2 bilmemde rayanu alt yapı 5 6 eklentili fix atmasan oldugu gibi kulanırsan tabi patlarsın eminimki suan sende masaüstünde geziyordur bu files ve satın aldıgım versiyon var bende niye bir sıkıntı yokta onlar patlıyor ??? boşamı 20k saydım bu filese warezi kulanırlarsa tabi patlarlar ufak bır sorunda su var paylaşılanda market açıken hasar yemiyorsun neden bende bunlar yok ?
localede tabii ki sorun çıkarmaz. Açsana +3k bireysel oyuncuyla bi 55-120 bana da bi davet at serverına gireyim :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri