HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Sürekli ASILSIZ sunucu kopma sorunu vs. gibi sorunlardan dolayı yazması veya şikayet etmesi yerine putty üzerinden login olmayı deneyen ben
Firmadan ücret iadesi talebinde bulunuyorum 1 gün açık 5 gün kapalı bu işler böyle yürümez sistemlerini kendileri öncelikle stabil hale getirsinler sonra başlasınlar bu işe bir zahmet
Firmadan ücret iadesi talebinde bulunuyorum 1 gün açık 5 gün kapalı bu işler böyle yürümez sistemlerini kendileri öncelikle stabil hale getirsinler sonra başlasınlar bu işe bir zahmet
@clouda.web.tr durum hakkındaki açıklamanızı yapar mısınız?Sürekli ASILSIZ sunucu kopma sorunu vs. gibi sorunlardan dolayı yazması veya şikayet etmesi yerine putty üzerinden login olmayı deneyen ben
Ekli dosyayı görüntüle 117757
24 saat geçti bir yaptırım olacakmı@clouda.web.tr durum hakkındaki açıklamanızı yapar mısınız?
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)