- Konular
- 337
- Çözüm
- 7
- Online süresi
- 3mo 6d
- Reaksiyon Skoru
- 1,099
- Altın Konu
- 39
- Başarım Puanı
- 221
- MmoLira
- 15,666
- DevLira
- 36
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Herkese Merhaba!
Yönetim paneli üzerinden oyunun her detayını düzenleyebildiğiniz bir filesimiz mevcut.
Yönetim üyelerimizin hata yapabileceğini düşünerek, her detayı panel üzerinden hata yapılması imkansız şekilde ayarlatıyoruz. Örneğin bir itemin alış fiyatı, satış fiyatından düşük ise "Sen geri zekalı mısın?" diye uyarı yapabiliyor bu panel.
Arkadaşlara quest üzerinden düzenleme yaptırtmak istemediğimden (en son yazı kodlamasını ANSI den farklı bir dile çekip 1k satırlık bir questin içinden geçtiler) bu itemleri panel üzerinden ayarlanmasını sağlayarak, hem hata ihtimalini hem de gereksiz quest üzerinden hatalı düzenleme yapılmasının önüne geçmeyi düşündüm.
Not : Sistem tabiki de cache tabanlı çalışır, is_development modu 1 ise reload'a gerek kalmaz o sebeple direkt oyunda aktif oluyor.
Sistemi yaptığında tüm ekmeği kendin yeme beni de davet et yoksa senin yetkini düşürürüm diye tehdit eden @Tunga sana for kardeşim
Yönetim paneli üzerinden oyunun her detayını düzenleyebildiğiniz bir filesimiz mevcut.
Yönetim üyelerimizin hata yapabileceğini düşünerek, her detayı panel üzerinden hata yapılması imkansız şekilde ayarlatıyoruz. Örneğin bir itemin alış fiyatı, satış fiyatından düşük ise "Sen geri zekalı mısın?" diye uyarı yapabiliyor bu panel.
Arkadaşlara quest üzerinden düzenleme yaptırtmak istemediğimden (en son yazı kodlamasını ANSI den farklı bir dile çekip 1k satırlık bir questin içinden geçtiler) bu itemleri panel üzerinden ayarlanmasını sağlayarak, hem hata ihtimalini hem de gereksiz quest üzerinden hatalı düzenleme yapılmasının önüne geçmeyi düşündüm.
Not : Sistem tabiki de cache tabanlı çalışır, is_development modu 1 ise reload'a gerek kalmaz o sebeple direkt oyunda aktif oluyor.
Sistemi yaptığında tüm ekmeği kendin yeme beni de davet et yoksa senin yetkini düşürürüm diye tehdit eden @Tunga sana for kardeşim
Son düzenleme:
- Konular
- 1,298
- Çözüm
- 203
- Online süresi
- 7mo 20h
- Reaksiyon Skoru
- 9,282
- Altın Konu
- 377
- Başarım Puanı
- 426
- MmoLira
- 51,409
- DevLira
- 74
Öyle bir şey söylemem.Sistemi yaptığında tüm ekmeği kendin yeme beni de davet et yoksa senin yetkini düşürürüm diye tehdit eden @Tunga sana for kardeşim
- Konular
- 337
- Çözüm
- 7
- Online süresi
- 3mo 6d
- Reaksiyon Skoru
- 1,099
- Altın Konu
- 39
- Başarım Puanı
- 221
- MmoLira
- 15,666
- DevLira
- 36
Öyle bir şey söylemem.
- Konular
- 93
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 2mo 23d
- Reaksiyon Skoru
- 328
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 11 Yıl 1 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 194
- MmoLira
- 8,684
- DevLira
- 21
Eline sağlık güzel görünüyor, extra olarak attribute'larıda WEAR seçimi yaptırarak da aldırabilirsin ve attributeların indexlerini alarak sınırsız efsunda verdirebilirsin ben bu şekilde kullanıyorum.
- Konular
- 337
- Çözüm
- 7
- Online süresi
- 3mo 6d
- Reaksiyon Skoru
- 1,099
- Altın Konu
- 39
- Başarım Puanı
- 221
- MmoLira
- 15,666
- DevLira
- 36
Eline sağlık güzel görünüyor, extra olarak attribute'larıda WEAR seçimi yaptırarak da aldırabilirsin ve attributeların indexlerini alarak sınırsız efsunda verdirebilirsin ben bu şekilde kullanıyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 117758
Ekli dosyayı görüntüle 117759
Direkt itemi eklerken efsunlu bir şekilde eklemeni sağlayacak bir düzenleme yaptım bu mantıkta. Ellerine sağlık ancak itemleri de veritabanı üzerinden vermiyorsan, neden direkt MYSQL üzerinden efsun vermeyi tercih ettin?
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)