HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
@AsiLZade
https://forum.turkmmo.com/konu/3894017-ucretli-files-55-120-sistem-teknik-servis-hizmeti/
bu arkadaşın kafa jüpiter belli durup durup satışta olan filesi tekrar tekrar konu açıyor. bu hesaba gerekli yaptırım ne zaman uygulanır tahmini
https://forum.turkmmo.com/konu/3894017-ucretli-files-55-120-sistem-teknik-servis-hizmeti/
bu arkadaşın kafa jüpiter belli durup durup satışta olan filesi tekrar tekrar konu açıyor. bu hesaba gerekli yaptırım ne zaman uygulanır tahmini

lasıkflksdfshnjsd
bari nick'i saklasaydınız yada sözde sizin olan filese kendiniz bi açılış videosu çekseydiniz
@AsiLZade hadi ben satışı kapattım @bList 'in konusu mevcut bu arkadaş tahmini ne zaman banlanır
@lanetadam @admin
bari nick'i saklasaydınız yada sözde sizin olan filese kendiniz bi açılış videosu çekseydiniz

@AsiLZade hadi ben satışı kapattım @bList 'in konusu mevcut bu arkadaş tahmini ne zaman banlanır

@lanetadam @admin
banlandiğim da filesi warez de görürsün
utanmadan arayüzlerimi çalmiş bide asşlkidasşklidasdas
utanmadan arayüzlerimi çalmiş bide asşlkidasşklidasdasfilesin asıl sahibiyim bu kişide ortakti ayrıldık o ayri geliştirip satıyor ben ayri geliştirip satıyorumlasıkflksdfshnjsd
@lanetadam @admin
banlandiğim da filesi warez de görürsünutanmadan arayüzlerimi çalmiş bide asşlkidasşklidasdas
filesin asıl sahibiyim bu kişide ortakti ayrıldık o ayri geliştirip satıyor ben ayri geliştirip satıyorum
Ayrı geliştirip satıyorsan kendi geliştirdiğin farm2-meta / valeryon vb. versiyonunu satarsın benim geliştirdiğim veya ücretli iş yaptırdığım versiyonlarını değil
elindekini de filesin son hali sanıyorsan ne mutlu sana 
Ayrıca müşterilerinin para verip yaptırdığı şeyleri sahiplenmen yi de alışkanlık haline getirmişsin belli
kerem doğukanın parayla yaptırdığı arayüzler ne ara senin oldu

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)