- Konular
- 5
- Online süresi
- 10h 59m
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 4 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 7
- MmoLira
- 405
- DevLira
- 6
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar..
Uzun zamandır server geliştirmeye ilgim ve merakım var ama bir türlü bu işe atılamadım.. Üzerinde çalışabileceğim kendimi geliştirebileceğim ve deneyimlerimi burada paylaşabileceğim bir farm lık server files ve source varmıdır acaba..
Yardımcı olabilecek arkadaşlardan server files ve source verebilecek yada paylaşım yapıldıysa söyleyebilecek varsa sevinirim...
Herkese güzel günler dilerim..
Uzun zamandır server geliştirmeye ilgim ve merakım var ama bir türlü bu işe atılamadım.. Üzerinde çalışabileceğim kendimi geliştirebileceğim ve deneyimlerimi burada paylaşabileceğim bir farm lık server files ve source varmıdır acaba..
Yardımcı olabilecek arkadaşlardan server files ve source verebilecek yada paylaşım yapıldıysa söyleyebilecek varsa sevinirim...
- Konular
- 1,893
- Çözüm
- 134
- Online süresi
- 1mo 8d
- Reaksiyon Skoru
- 4,001
- Altın Konu
- 140
- Başarım Puanı
- 339
- MmoLira
- 39,500
- DevLira
- 150
KONUNUZ UYGUN ALANA TAŞINMIŞTIR İYİ FORUMLAR DİLERİM.
- Konular
- 115
- Çözüm
- 7
- Online süresi
- 20d 14h
- Reaksiyon Skoru
- 423
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 221
- MmoLira
- 2,602
- DevLira
- 24
Merhaba arkadaşlar..
Martysama 5.8 P23 Clean 1-99 Oldschool Jaguarz Edition Files
!!! ÖNEMLİ : FILES V2 OLARAK GÜNCELLENMİŞTİR. BAŞKA BİR GÜNCELLEME YAPILMAYACAKTIR. FILES ÜZERİNDE GELİŞTİRDİĞİNİZ VEYA SÖKMEYE ÇALIŞTIĞINIZ SİSTEMLER İÇİN LÜTFEN ÖZELDEN YAZMAYINIZ. Merhaba, Turkmmo topluluğuna özel olarak editlediğim ve fixlediğim tamamen tertemiz Martysama 5.8 p23...
Bu serverfiles’den başlayabilirsin, altyapısı güzel bir files, martysama filesleri kodlama açısından biraz farklı ama hata yapa yapa öğrenirsin, sormak istediğin veya yardım için bana mesaj gönderebilirsin. İyi forumlar..
- Konular
- 5
- Online süresi
- 10h 59m
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 4 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 7
- MmoLira
- 405
- DevLira
- 6
Teşekkür ederim![]()
Martysama 5.8 P23 Clean 1-99 Oldschool Jaguarz Edition Files
!!! ÖNEMLİ : FILES V2 OLARAK GÜNCELLENMİŞTİR. BAŞKA BİR GÜNCELLEME YAPILMAYACAKTIR. FILES ÜZERİNDE GELİŞTİRDİĞİNİZ VEYA SÖKMEYE ÇALIŞTIĞINIZ SİSTEMLER İÇİN LÜTFEN ÖZELDEN YAZMAYINIZ. Merhaba, Turkmmo topluluğuna özel olarak editlediğim ve fixlediğim tamamen tertemiz Martysama 5.8 p23...forum.turkmmo.com
Bu serverfiles’den başlayabilirsin, altyapısı güzel bir files, martysama filesleri kodlama açısından biraz farklı ama hata yapa yapa öğrenirsin, sormak istediğin veya yardım için bana mesaj gönderebilirsin. İyi forumlar..
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)