HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bilindiği üzere piyasada düzgün bir files neredeyse yok. Ücretli olarak satışı yapılanlarda dahi onlarca sorun çıkıyor. Türkiye'de bildiğim kadarıyla bu alanda en büyük platform Türkmmo ve bu yüzden Türkmmo nun artık bu işe bi el atması gerektiğini düşünüyorum.
Metin2 nin şuanki halinin oluşturulması gerek. Gerek oyun kuracaklar gerekse bilişimler için bu çok ciddi bir gereksinim. Altyapı files olarak değil güncel hali olarak. Droplarından damage derlerine kadar birebir aynısı. Sonrasında herkes yine kendince değişikliğini yapar. Ekleyeceğini ekler çıkartacağını çıakrtır. Birçoğu şimdi buna hazıra konma çabası gibi yorumlar yapacak belki ama durum öyle değil. Herkes kendince bi değişiklik yaparak piyasada onlarda sorunlu files oluşmasıa sebep oldu. Bir tane de olsa sorunsuz güzel bi files olması gerektiğini düşünüyorum ve bunu da ancak Türkmmo bünyesinde kurulacak bi ekip yapabilir.
TürkmmoSF den haberim var onu biliyorum. onda dahi sorunlar tespit edenler var. Sorunsuz bir files oyunun güncel hali olarak ve bunun yanında mümkünse bir yönetim paneli. Bunu da yapabilirse Türkmmo yapabilir. Uyduruk files lara bile tonlarca paraların istendiği bir ortamda kimse elini taşın altına atmaz başka. Türkmmo nun TurkmmoSF deki gibi bir ekip kurarak böyle bir sorumluluğu üstlenebileceğini düşünüyorum
Öncelikle Selam.
Fikrin güzel, dediklerinin bir kısmında haklısın ancak üst yorumlarda yazan arkadaşların dediği gibi, kimse ücretsiz katılmaz.. Ve formda geliştiricilerin zaten kendi Satmış oldukları ve hala satıyor oldukları files'lar var. O yüzden kimse bu işe girmek istemez diye düşünüyorum.
Yine de fikir güzel. Umarım aradığın ekibi toplarsın. İyi formlar.
Fikrin güzel, dediklerinin bir kısmında haklısın ancak üst yorumlarda yazan arkadaşların dediği gibi, kimse ücretsiz katılmaz.. Ve formda geliştiricilerin zaten kendi Satmış oldukları ve hala satıyor oldukları files'lar var. O yüzden kimse bu işe girmek istemez diye düşünüyorum.
Yine de fikir güzel. Umarım aradığın ekibi toplarsın. İyi formlar.