- Konular
- 147
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 3d 19h
- Reaksiyon Skoru
- 40
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 15 Gün
- Başarım Puanı
- 158
- MmoLira
- 970
- DevLira
- 6
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Bilindiği üzere piyasada düzgün bir files neredeyse yok. Ücretli olarak satışı yapılanlarda dahi onlarca sorun çıkıyor. Türkiye'de bildiğim kadarıyla bu alanda en büyük platform Türkmmo ve bu yüzden Türkmmo nun artık bu işe bi el atması gerektiğini düşünüyorum.
Metin2 nin şuanki halinin oluşturulması gerek. Gerek oyun kuracaklar gerekse bilişimler için bu çok ciddi bir gereksinim. Altyapı files olarak değil güncel hali olarak. Droplarından damage derlerine kadar birebir aynısı. Sonrasında herkes yine kendince değişikliğini yapar. Ekleyeceğini ekler çıkartacağını çıakrtır. Birçoğu şimdi buna hazıra konma çabası gibi yorumlar yapacak belki ama durum öyle değil. Herkes kendince bi değişiklik yaparak piyasada onlarda sorunlu files oluşmasıa sebep oldu. Bir tane de olsa sorunsuz güzel bi files olması gerektiğini düşünüyorum ve bunu da ancak Türkmmo bünyesinde kurulacak bi ekip yapabilir.
TürkmmoSF den haberim var onu biliyorum. onda dahi sorunlar tespit edenler var. Sorunsuz bir files oyunun güncel hali olarak ve bunun yanında mümkünse bir yönetim paneli. Bunu da yapabilirse Türkmmo yapabilir. Uyduruk files lara bile tonlarca paraların istendiği bir ortamda kimse elini taşın altına atmaz başka. Türkmmo nun TurkmmoSF deki gibi bir ekip kurarak böyle bir sorumluluğu üstlenebileceğini düşünüyorum
Metin2 nin şuanki halinin oluşturulması gerek. Gerek oyun kuracaklar gerekse bilişimler için bu çok ciddi bir gereksinim. Altyapı files olarak değil güncel hali olarak. Droplarından damage derlerine kadar birebir aynısı. Sonrasında herkes yine kendince değişikliğini yapar. Ekleyeceğini ekler çıkartacağını çıakrtır. Birçoğu şimdi buna hazıra konma çabası gibi yorumlar yapacak belki ama durum öyle değil. Herkes kendince bi değişiklik yaparak piyasada onlarda sorunlu files oluşmasıa sebep oldu. Bir tane de olsa sorunsuz güzel bi files olması gerektiğini düşünüyorum ve bunu da ancak Türkmmo bünyesinde kurulacak bi ekip yapabilir.
TürkmmoSF den haberim var onu biliyorum. onda dahi sorunlar tespit edenler var. Sorunsuz bir files oyunun güncel hali olarak ve bunun yanında mümkünse bir yönetim paneli. Bunu da yapabilirse Türkmmo yapabilir. Uyduruk files lara bile tonlarca paraların istendiği bir ortamda kimse elini taşın altına atmaz başka. Türkmmo nun TurkmmoSF deki gibi bir ekip kurarak böyle bir sorumluluğu üstlenebileceğini düşünüyorum
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Düzgün files diye bir şey yok çünkü. Metin2nin en iyi p serverı olarak adlandırılan aeldrada bile 50 tane sorun çıkıyordu kapanmadan önce statü bugu çıkmıştı mesela. Trye bakıyorsun 10 yıllık rohanda hala sorunlar var. Herkese hitap edecek şekilde güncel bir files yapmak için minimum 4-5 kişinin arı gibi çalışması gerekiyor. Bu denli bilgili adamların özel hayatları, özel işleri var özellikle de bu ekonomide kimse işini gücünü bırakıp birkaç kişi şakşaklasın yorum atsın diye böyle bir işe girmez. Hadi girdi diyelim ne kadar iyi geliştirici olursa olsun gözden kaçıracağı 50 tane sorun olacaktır. Filesı bitirdiler paylaştılar sen de aldın üzerine birkaç ekleme yaptın 500-600k yatırıp 1-99 açtın diyelim açılışta hoop patladın paran emeğin her şeyin gitti gelip bu adamlardan hesap sormayacak mısın? sülalesine kaçacak yer arattırırsın yeminle. O yüzden kimse bu sorumluluğa girmez. Ayrıca şuan 10 geliştiriciden 9unun kendi satışını yaptığı filesı var niye kendi işlerini baltalasınlar ki? herneyse çok uzun oldu açıklayabilmişimdir inşallah.
- Konular
- 9
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 18d 13h
- Reaksiyon Skoru
- 159
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 3 Yıl 1 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 7,549
- DevLira
- 0
Düzgün files diye bir şey yok çünkü. Metin2nin en iyi p serverı olarak adlandırılan aeldrada bile 50 tane sorun çıkıyordu kapanmadan önce statü bugu çıkmıştı mesela. Trye bakıyorsun 10 yıllık rohanda hala sorunlar var. Herkese hitap edecek şekilde güncel bir files yapmak için minimum 4-5 kişinin arı gibi çalışması gerekiyor. Bu denli bilgili adamların özel hayatları, özel işleri var özellikle de bu ekonomide kimse işini gücünü bırakıp birkaç kişi şakşaklasın yorum atsın diye böyle bir işe girmez. Hadi girdi diyelim ne kadar iyi geliştirici olursa olsun gözden kaçıracağı 50 tane sorun olacaktır. Filesı bitirdiler paylaştılar sen de aldın üzerine birkaç ekleme yaptın 500-600k yatırıp 1-99 açtın diyelim açılışta hoop patladın paran emeğin her şeyin gitti gelip bu adamlardan hesap sormayacak mısın? sülalesine kaçacak yer arattırırsın yeminle. O yüzden kimse bu sorumluluğa girmez. Ayrıca şuan 10 geliştiriciden 9unun kendi satışını yaptığı filesı var niye kendi işlerini baltalasınlar ki? herneyse çok uzun oldu açıklayabilmişimdir inşallah.
- Konular
- 147
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 3d 19h
- Reaksiyon Skoru
- 40
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 15 Gün
- Başarım Puanı
- 158
- MmoLira
- 970
- DevLira
- 6
Evet biliyorum o geliştiriciler kendileri files satıyor. Onların da eksikleri hataları oluyor onlar da kendilerine sorunsuz bi files temin etmiş olacak ve o files üzerine yapacakları eklentilerle o files ta yapacakları değişikliklerle satış konusu açacaklar. Her ne kadar düzenleme yapılsada açıklar bug lar çıkacak ama Turkmmo bi ekip kurup bizim burada böyle bir inisiyatif almamız bu işe el atmamız gerek demeli bence. Ben 13 yıl kadar önce oyun kuruyordum SarabayMt2 adında. şuan o zamanki oyuncuların hepsi evlenip işe güce karıştığından kimse hatırlamayabilir. O dönemde bu kadar çok sorunlu files yoktu ortalıkta. Metin2 nin birebir aynısını sunabiliyordu bilişimciler. İsteyen kendi değişikliğini yapıyordu. Sonradan eklentiler değişiklikler falan arttıkça bozulmalar arttı. O temiz files ı bir şekilde sağlayabilmek için birilerinin, bilgisini Metin2 sevenlere sunması gerek. Elbetteki açıklar bug lar çıkacak onları da biz kapatacağız. Kimsenin yaptığınız files ta hata var bug var diye söylenmeye hakkı yok.Düzgün files diye bir şey yok çünkü. Metin2nin en iyi p serverı olarak adlandırılan aeldrada bile 50 tane sorun çıkıyordu kapanmadan önce statü bugu çıkmıştı mesela. Trye bakıyorsun 10 yıllık rohanda hala sorunlar var. Herkese hitap edecek şekilde güncel bir files yapmak için minimum 4-5 kişinin arı gibi çalışması gerekiyor. Bu denli bilgili adamların özel hayatları, özel işleri var özellikle de bu ekonomide kimse işini gücünü bırakıp birkaç kişi şakşaklasın yorum atsın diye böyle bir işe girmez. Hadi girdi diyelim ne kadar iyi geliştirici olursa olsun gözden kaçıracağı 50 tane sorun olacaktır. Filesı bitirdiler paylaştılar sen de aldın üzerine birkaç ekleme yaptın 500-600k yatırıp 1-99 açtın diyelim açılışta hoop patladın paran emeğin her şeyin gitti gelip bu adamlardan hesap sormayacak mısın? sülalesine kaçacak yer arattırırsın yeminle. O yüzden kimse bu sorumluluğa girmez. Ayrıca şuan 10 geliştiriciden 9unun kendi satışını yaptığı filesı var niye kendi işlerini baltalasınlar ki? herneyse çok uzun oldu açıklayabilmişimdir inşallah.
Bu çok ciddi emek ve zaman isteyen bir iş. O yüzden tabiki kimse böyle bişey yapmaya da bunu açık bir platformda ücretsiz sunmaya da mecbur değil. Zaten bu bir mecburiyet değil, sorumluluk bence. Ekonomik bi gelişim için büyük şirketler ve bankalar elini taşın altına koyar. Konu eğitimse öğretmenler akademisyenler gereğini yapar. Burada da işin kalbi, piyasanın söz sahibi Turkmmo olduğu için bu sorumluluğu üstlenmeli diye düşünüyorum. Bu benim şahsi fikrim ve temennim. olmazsa piyasa zamanında files ını geliştirerek gelmiş bikaç büyük server sahibinin eline kalacak. Ama olursa da yine eskisi gibi renklenecek çeşitlenip güzelleşecek.
- Konular
- 5
- Online süresi
- 2d 18h
- Reaksiyon Skoru
- 8
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 3 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 83
- MmoLira
- 717
- DevLira
- 0
hiçbir files sorunsuz, bugsız olamaz. sıfırdan oluşturulan Files'da denenmeden sorunsuz varsayılamaz. Core downlar, dupe buglar, bunlar 9 10 kişinin files'ı yapıp test etmesiyle olacak bir şey değil. 10 kişinin oynamasıyla 1000 kişinin oynaması aynı olamaz hiçbir zaman. o yüzden kimsenin böyle bir işe bedavaya başlayacağını düşünmüyorum. Hazır altyapı filesı zaten var turkmmo'nun. En iyisi onun üzerinde düzenlemeler yapıp serverı açıp düzenlemek.
- Konular
- 147
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 3d 19h
- Reaksiyon Skoru
- 40
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 15 Gün
- Başarım Puanı
- 158
- MmoLira
- 970
- DevLira
- 6
Tamamen sorunsuz bugsuz olmasını beklemiyoruz elbette eksikleri olabilir ama zamanla düzeltilir. TR nin şuanki halinin mümkün olan en yakın hali lazım piyasada metin2 pvp nin sürdürülebilmesi için. Bunu da yapacak tek yet bu platform. Yoksa pvp ler bikaç büyük server sahibinin eline kalacak kimse rakip bile çıkamıyor açılan oyunlar ayını doldurmadan kapanıyor ya files düzgün değil ya eklentileri yapılamamış bozuk files lar dolu ortalıkta.hiçbir files sorunsuz, bugsız olamaz. sıfırdan oluşturulan Files'da denenmeden sorunsuz varsayılamaz. Core downlar, dupe buglar, bunlar 9 10 kişinin files'ı yapıp test etmesiyle olacak bir şey değil. 10 kişinin oynamasıyla 1000 kişinin oynaması aynı olamaz hiçbir zaman. o yüzden kimsenin böyle bir işe bedavaya başlayacağını düşünmüyorum. Hazır altyapı filesı zaten var turkmmo'nun. En iyisi onun üzerinde düzenlemeler yapıp serverı açıp düzenlemek.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)