Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2 AutoPack Dosyaları Arıyorum.

lark1239

Level 1
Üye
Konular
3
Online süresi
80886s
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
Başarım Puanı
23
TM Yaşı
4 Yıl 3 Ay 7 Gün
MmoLira
189
DevLira
9

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Şuan test aşamasında olan serverim için autopack sunucu ve autopack dosyaları (2008 tarzı olursa) arıyorum, İstediğim özellikler yaklaşık 40 gb depolama alanlı, sınırsız indirme ve yükleme yapılabileceğim, dosyaları bozmayan ve herhangi bir sorunda hızlı destek alabilmek istiyorum

Başlık düzenlendi.

Şuan test aşamasında olan serverim için autopack sunucu ve autopack dosyaları (2008 tarzı olursa) arıyorum, İstediğim özellikler yaklaşık 40 gb depolama alanlı, sınırsız indirme ve yükleme yapılabileceğim, dosyaları bozmayan ve herhangi bir sorunda hızlı destek alabilmek istiyorum
Ücretli destek arıyorsunuz galiba? Konu yanlış alanda eğer ücretli destek arıyorsanız uygun kategoriye aktaracağım.

Ücretli destek arıyorsunuz galiba? Konu yanlış alanda eğer ücretli destek arıyorsanız uygun kategoriye aktaracağım.
Sayın yöneticim sorunuza cevap vermediği için yüksek müsadenizle konuyu uygun alana taşıdım. Ücretli arıyorsa bildirmesi yeterli olucaktır.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 2, Üye: 0, Misafir: 2)

Geri