HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Şuan test aşamasında olan serverim için autopack sunucu ve autopack dosyaları (2008 tarzı olursa) arıyorum, İstediğim özellikler yaklaşık 40 gb depolama alanlı, sınırsız indirme ve yükleme yapılabileceğim, dosyaları bozmayan ve herhangi bir sorunda hızlı destek alabilmek istiyorum
Ücretli destek arıyorsunuz galiba? Konu yanlış alanda eğer ücretli destek arıyorsanız uygun kategoriye aktaracağım.Şuan test aşamasında olan serverim için autopack sunucu ve autopack dosyaları (2008 tarzı olursa) arıyorum, İstediğim özellikler yaklaşık 40 gb depolama alanlı, sınırsız indirme ve yükleme yapılabileceğim, dosyaları bozmayan ve herhangi bir sorunda hızlı destek alabilmek istiyorum
Sayın yöneticim sorunuza cevap vermediği için yüksek müsadenizle konuyu uygun alana taşıdım. Ücretli arıyorsa bildirmesi yeterli olucaktır.Ücretli destek arıyorsunuz galiba? Konu yanlış alanda eğer ücretli destek arıyorsanız uygun kategoriye aktaracağım.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)