Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
bikral 1
bikral
ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

martysama v5.7 full

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cagricakir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Dosyayı kim taradıysa, dosyaları taramamış, boş olan çöp kutusunu taramış gibi duruyor. :D Neyse dosyaları çıkarıp taradım 0 tehdit.

1715979514945.png

mysql sürümü nedir?

mysqlqu kendiniz oluşturacaksınız freebsd üzerinden.
maradib 1011 de kolay oluşturuluyor

kararlı altyapı için martysama.
gelişmiş özellikler için owsap kullanabilirsiniz.
owsap filesla daha çok ilgileniyor güncellemeleri daha çok belki oesap martye fark atmışda olabilir
Hocam bu mesajına ithafen yazıyorum daha önce marty ücretli şekilde satın alıp kullandım az çok işleyişi biliyorum fakat owsap çok soru işareti kafamda bir şans da vermek istiyorum aslında sen owsapın dosyalarını satın aldıysan işleyiş ve arada ki 600 euro farka değermi biraz dmden konuşabilir miyiz?

Hocam bu mesajına ithafen yazıyorum daha önce marty ücretli şekilde satın alıp kullandım az çok işleyişi biliyorum fakat owsap çok soru işareti kafamda bir şans da vermek istiyorum aslında sen owsapın dosyalarını satın aldıysan işleyiş ve arada ki 600 euro farka değermi biraz dmden konuşabilir miyiz?
zenaris gibi sunucular yani sğalam sunucular owsap değilde marty kullanıyor bu yeterli sanırım.
metin2de gelitşirme değilde kararlılık önemlidir

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri