Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Dosyayı kim taradıysa, dosyaları taramamış, boş olan çöp kutusunu taramış gibi duruyor.
Neyse dosyaları çıkarıp taradım 0 tehdit.
Neyse dosyaları çıkarıp taradım 0 tehdit.
mysqlqu kendiniz oluşturacaksınız freebsd üzerinden.
maradib 1011 de kolay oluşturuluyor
maradib 1011 de kolay oluşturuluyor
Hocam bu mesajına ithafen yazıyorum daha önce marty ücretli şekilde satın alıp kullandım az çok işleyişi biliyorum fakat owsap çok soru işareti kafamda bir şans da vermek istiyorum aslında sen owsapın dosyalarını satın aldıysan işleyiş ve arada ki 600 euro farka değermi biraz dmden konuşabilir miyiz?kararlı altyapı için martysama.
gelişmiş özellikler için owsap kullanabilirsiniz.
owsap filesla daha çok ilgileniyor güncellemeleri daha çok belki oesap martye fark atmışda olabilir
zenaris gibi sunucular yani sğalam sunucular owsap değilde marty kullanıyor bu yeterli sanırım.Hocam bu mesajına ithafen yazıyorum daha önce marty ücretli şekilde satın alıp kullandım az çok işleyişi biliyorum fakat owsap çok soru işareti kafamda bir şans da vermek istiyorum aslında sen owsapın dosyalarını satın aldıysan işleyiş ve arada ki 600 euro farka değermi biraz dmden konuşabilir miyiz?
metin2de gelitşirme değilde kararlılık önemlidir