Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba, Adım Daniel (TheShadow) ve bir süredir üzerinde çalıştığım projeyi, açmayı düşündüğüm sunucu için satmaya karar verdim. (koa2 - Kingdom of Ash)
Takım içinde ortaya çıkan bazı problemler/tartışmalar nedeniyle sunucuyu açmaktan vazgeçtim.Proje halen bir arkadaşım için geliştirilmekte, onun bir PvP sunucusu açmasına yardımcı oluyorum, bu yüzden bir demo da var. (Bu yüzden resim paylaşmayacağım, bana özel olarak Discord üzerinden mesaj atın, size göstereceğim.)
Önce web sitesi kısmını açıklayayım.
Ana sayfa(index): son haberler, yaklaşan etkinlikler, oyuncu/klan sıralaması (top 10), sunucu durumu (6 ch), sunucu istatistikleriİndirme sayfasıOyuncular veya klanlar seçimi ve sayfalandırma ile Sıralama sayfasıKullanıcıCP: Bilgi, Karakterler, Medya Yaratıcıları, Güvenlik (Hala üzerinde çalışıyorum, PvP'yi açmadan önce bitirmeyi düşünüyorum, şifre/e-posta sıfırlama ve karakter silme için), Çıkış
Medya Yaratıcıları sistemi, oyuncuların TikTok, YouTube shorts vb. için portre tipi videolar göndermelerine olanak tanıyan bir sistemdir. Videolar, sahibi tarafından panelden(admin) görüntülenebilir ve video onaylanırsa veya reddedilirse karar verilir, kabul edilen videolar için oyuncu, harcadığı emek için N miktarında coin kazanır. (Oyuncuların kendi hesaplarında bu videoları 5 gün boyunca paylaşmalarını isteyip, botun her 24 saatte bir videoyu kontrol etmesi için bir bot üzerinde zaten çalışıyorum.)
Yönetim paneli kısmı.
Genel istatistikler ile Dashboard: Oluşturulan Hesaplar, Oluşturulan Karakterler, Çevrimiçi Oyuncular, 24 Saat içinde Çevrimiçi Oyuncular.Haberler: Sunucu haberlerini oluşturma.Etkinlikler: Başlangıç tarihi ve saati ile etkinlikler oluşturma.Itemshop: Kategori Oluştur, Etkinlikler Oluştur(Happy hour için çalışılıyor), Yönetim (İsim güncelle, kategoriye ürün ekle, ürün sil veya güncelle)
Itemshop kısmı. (Demo sırasında göreceksiniz)
Şu anda basit ama Rodnia tarzında.Tüm kategoriler arasında bir ürün aramak çok sinir bozucu olduğu için bir arama fonksiyonu yaptım.Bonusları ayarlanmış itemler için tooltip mevcut.Müşteri arayüzü için mükemmel + oyun içinden doğrudan otomatik giriş.
Bu projede arkadaşımın sunucusu için final yapana kadar günlük çalışıyorum, alıcılar her bir güncellemeyi bitirdiğimde güncellemeleri alacak.Her şey şu anda mükemmel şekilde çalışıyor, sorun yok, sadece geliştirme güncellemeleri var, örneğin "Medya Yaratıcıları"nı iki gün önce bu fikri aldığımda yaptım. (Yeni fikirlere açığım.)
Fiyat tercihlere göre pazarlık edilebilir, daha düşük bir fiyat istiyorsanız ve sahip olduğumuz şeyin yeterli olduğunu düşünüyorsanız, başka güncelleme almazsınız, özel olarak anlaşırız. Koa2 için alan adını, autopatcher'ı (özel tasarım), müşteri giriş/seçim/imparatorluk/oluşturma arayüzünü (özel tasarım) ve koa'nın orijinal tasarımı ile website/ishop'u satıyorum.
Küçük bir önizleme:
Tek iletişim yöntemim Discord üzerinden theshadow_cs