HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Avantajları Hakkında bahsetmek gerekirse Memory ' de Read-Write işlemi ve PID bağlantısı yaptırıyor.
Not: Kdmapper.sys çalıştırmaz iseniz kdmapper.dll tek başına işlev görmeyecektir.
Kdmapper.dll, X64 Derlenmiş Form-Cheat engine ve benzeri uygulamalara Inject olur
Cmd Yönetici olarak çalıştırın ardından Kdmapper.exe Kdmapper.sys yazın sonrasında resimde gördüğünüz işlem gerçekleşmesi gerek.(Videoda Gözükmüyor.)
Not: .Bat olarak da ekledim.
Ekli dosyayı görüntüle 114060
(SaltanatMT2-Kaptan2(Rascal AC)-Metinşah)
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.(Metin Belgesi)Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
bunu yapmak ne işe yarıyor hiç anlamadım chield korumalı pvplerde cheat engine açmaya mi yarıyor ?
Evetbunu yapmak ne işe yarıyor hiç anlamadım chield korumalı pvplerde cheat engine açmaya mi yarıyor ?
Since the video was taken down, I tried following what is written elsewhere bbut i gget this error. How do i fix it?
What is your operating system?Ekli dosyayı görüntüle 134786
Since the video was taken down, I tried following what is written elsewhere bbut i gget this error. How do i fix it?
Avantajları Hakkında bahsetmek gerekirse Memory ' de Read-Write işlemi ve PID bağlantısı yaptırıyor.
Not: Kdmapper.sys çalıştırmaz iseniz kdmapper.dll tek başına işlev görmeyecektir.
Kdmapper.dll, X64 Derlenmiş Form-Cheat engine ve benzeri uygulamalara Inject olur
Cmd Yönetici olarak çalıştırın ardından Kdmapper.exe Kdmapper.sys yazın sonrasında resimde gördüğünüz işlem gerçekleşmesi gerek.(Videoda Gözükmüyor.)
Not: .Bat olarak da ekledim.
Ekli dosyayı görüntüle 114060
(SaltanatMT2-Kaptan2(Rascal AC)-Metinşah)
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.(Metin Belgesi)Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
çalışmıyor kesinlkle denedm harfi harfine