C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Çalışıyor Kdmapper(Kernel)-(AC-Runik AC-CShield...)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Androids
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 91
  • Görüntüleme Görüntüleme 19K
  • Etiketler Etiketler
    #android

Avantajları Hakkında bahsetmek gerekirse Memory ' de Read-Write işlemi ve PID bağlantısı yaptırıyor.

Not: Kdmapper.sys çalıştırmaz iseniz kdmapper.dll tek başına işlev görmeyecektir.
Kdmapper.dll, X64 Derlenmiş Form-Cheat engine ve benzeri uygulamalara Inject olur

Cmd Yönetici olarak çalıştırın ardından Kdmapper.exe Kdmapper.sys yazın sonrasında resimde gördüğünüz işlem gerçekleşmesi gerek.(Videoda Gözükmüyor.)
Not: .Bat olarak da ekledim.
Ekli dosyayı görüntüle 114060

(SaltanatMT2-Kaptan2(Rascal AC)-Metinşah)
(Metin Belgesi)

yemn ediyorum bu forumda kimsenin hiçbir konuda yaptığı yardım yok ya tüm bilgiler eksik ya videolar silinmiş yada analtan kişiler o kadar üstün körü anlatıyor ki insanlarla alay etme vs konusu olsun harcadığınız enerjiyi keske kardeşim şunu sunu soyle yapıcaksın olucaktır diyerek yardımcı olan ınsanlar olsa şu forumda hiçbir açtığım konuda tek bir yardım bulamadım

yemn ediyorum bu forumda kimsenin hiçbir konuda yaptığı yardım yok ya tüm bilgiler eksik ya videolar silinmiş yada analtan kişiler o kadar üstün körü anlatıyor ki insanlarla alay etme vs konusu olsun harcadığınız enerjiyi keske kardeşim şunu sunu soyle yapıcaksın olucaktır diyerek yardımcı olan ınsanlar olsa şu forumda hiçbir açtığım konuda tek bir yardım bulamadım
Videoluk durum yok not kısmını okusaydın üstün körü hareket etmezdin bu zamana kadar konularımı 1. Sınıf öğrencisinin yeni okumaya başladığı hali baz alınarak anlattım.

Videoluk durum yok not kısmını okusaydın üstün körü hareket etmezdin bu zamana kadar konularımı 1. Sınıf öğrencisinin yeni okumaya başladığı hali baz alınarak anlattım.
buyur hocam tek tek yaptım tüm soylenenleri yazdığın şekilde böyle dıyor

Ekli dosyalar

• asde.png
    asde.png
    531.3 KB · Görüntüleme: 0

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri