Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Tek vuruş + Otomatik av Sistemi [Paylaşıldıysa kapanabilir.] 2025-11-28

indirmek için izniniz yok
5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

10 saniye saldırı yapıyor o metini kesmeden başka metine geçiyor bunu nasıl düzeltebiliriz

teşekkürler eline sağlık

10 saniye saldırı yapıyor o metini kesmeden başka metine geçiyor bunu nasıl düzeltebiliriz
Test ettim metini kırmadan başka bir metine geçmiyor uzaktaki metine gidiyor bazen onuda kodları inceleyerek düzeltebilirsin veya metinlerin içinden geçme eklentisi yaparsan buda bir çözümdür.

Test ettim metini kırmadan başka bir metine geçmiyor uzaktaki metine gidiyor bazen onuda kodları inceleyerek düzeltebilirsin veya metinlerin içinden geçme eklentisi yaparsan buda bir çözümdür.
Arkadaşın anlattığı sorun metinlere takılması değil ki metini tam kırmadan başka metine geçmesi sorunundan bahsediyor.

Arkadaşın anlattığı sorun metinlere takılması değil ki metini tam kırmadan başka metine geçmesi sorunundan bahsediyor.
Bende aynısını söyledim zaten :) test ettim kırmadan başka metine geçmiyor uzaktaki metine gitmeye çalışıyor sürekli onun içinde küçük bir tavsiye verdim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)