melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplanmadı SOURCE NASIL EKLENİR

sains

Level 1
Üye
Konular
11
Çözüm
2
Online süresi
7d 4h
Reaksiyon Skoru
3
Altın Konu
0
TM Yaşı
4 Yıl 3 Ay 2 Gün
Başarım Puanı
49
MmoLira
792
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba Herkese

Arkadaşlar Source de bir kaç şey ayarlamam lazım sağ olun konulardan baka baka baya bir yol kat ettim. Source yi bulamıyorum yada benim eklemem mi gerekli onu da bilmiyorum. eklemem lazım ise;
1- Hazırda kurulu servera ekleyebilirmiyim
2- Ekleniyorsa eğer herhangi bir source klasörü ekleyebilirmiyim yoksa kurulu olan filesinkini mi yüklemem lazım
3- source yi nereye ekleyebilirim yada source nerede olur oraya bakayım filezilla içierisine baktım biraz göremedim pack dosyalarınada göz attım biraz ama yine bulamadım şimdiden teşekkür ederim rinamt2 tipi files kullanıyorum.

Hocam kullandığınız filesin satın aldıysanız veya paylaşımlardan indirdiyseniz source ( game ve client ) şeklinde olması gerekiyor. yoksa köklü değişimleri sistem vb gibi değişimleri yapamazsınız

- Farklı bir filesin sourcesini ekleyemezsiniz
- Game sourceyi winscp veya filezillaya aktarmanız gerekiyor

Hocam kullandığınız filesin satın aldıysanız veya paylaşımlardan indirdiyseniz source ( game ve client ) şeklinde olması gerekiyor. yoksa köklü değişimleri sistem vb gibi değişimleri yapamazsınız

Lütfen Yardımcı Olabilirmisin Elimde mysql ve game zip dosyaları ve source zip dosyası var sadece bana ne yapmam gerektigini bilgisayarıma baglanıp öğretebilirmisin . saygılar https://discord.gg/shYYS78N

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri